Doru Iuga, împătimit al site-urilor gay

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Iuga este acuzat de acte sexuale cu minori
Doru Iuga este acuzat de acte sexuale cu minori

Directorul OTV Doru Iuga, implicat în megascandalul de pedofilie, accesa frecvent site-urile dedicate homosexualilor.

Iuga avea conturi cu propriul nume, iar site-ul său preferat era „Gay Romeo", unde căuta în special minori. De asemenea, otv-istul mergea des în Clubul Soho, frecventat şi de minori. Alexandru, un tânăr acum în vârstă de 15 ani, a mărturisit că a fost agăţat de Doru Iuga în club anul trecut.

Citiţi şi:

INTERCEPTĂRI Cum comandau sex cu minori un preot, un politician, un om de afaceri şi un fotbalist

Cu toate că aflase că Alexandru este încă minor, Iuga l-a invitat acasă la el. Directorul OTV nu s-a limitat la a avea relaţii numai cu Alexandru, ci şi cu fratele său, Cătălin, cu care a întreţinut mai multe partide de sex anul trecut pe când băiatul avea doar 16 ani. Conform mărturiei lui Cătălin, Iuga îl invita des într-un hotel din cartierul bucureştean Rahova, unde erau cazaţi în special muncitori în construcţii.

În schimbul serviciilor sexuale, Doru Iuga le-ar fi oferit minorilor câte 150-250 de lei. „La  prima întâlnire pe care am avut-o cu Doru Iuga, pentru a întreţine relaţii sexuale cu acesta, el m-a întrebat ce vârstă am, iar eu i-am răspuns că am 16 ani împliniţi.

Totodată, precizez că hotelul în care am întreţinut raporturi sexuale cu Doru Iuga se află situat în apropierea Pieţei Rahova, fiind în general ocupat de muncitori în construcţii. Doru Iuga avea un semn particular, constând într-o cicatrice asemănătoare unei operaţii chirurgicale, cu urmele specifice unei cusături", s-a plâns Cătălin anchetatorilor. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite