INTERCEPTĂRI Cum comandau sex cu minori un preot, un politician, un om de afaceri şi un fotbalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Iuga este acuzat de acte sexuale cu minori şi riscă până la 15 ani de închisoare
Doru Iuga este acuzat de acte sexuale cu minori şi riscă până la 15 ani de închisoare

Interceptările din dosarul „Sex cu băieţei” în care este implicat şi directorul OTV Doru Iuga scot la iveală noi detalii despre homosexualii din Bucureşti care se foloseau şi de minori pentru satisfacerea fanteziilor sexuale.

Printre apropiaţii reţelei de proxenetism şi prostituţie masculină se numără şi Doru Bratu, fundaşul echipei a II-a a Clubului Rapid şi care din acest sezon activează la FC Snagov.  Despre Doru Bratu, presupusul său iubit, Marius Andrei Staicovici a discutat telefonic de mai multe ori cu omul de afaceri german Klaus Zander. Vezi aici interceptarea discuţiei.

În dosar apare şi numele politicianului Petre Mimiş, care dădea anunţuri pe net pentru a-şi găsi parteneri de sex. Vezi aici cum şi-a aranjat o partidă de amor chiar în ultima zi de Crăciun a anului trecut Petre Mimiş, fost preşedinte al filialei judeţene a Partidului România Mare (PRM) Giurgiu şi totodată fost director al Muzeului Judeţean „Teohari Antonescu” din Giurgiu.

SRI a interceptat şi sms-urile dintre directorul OTV Doru Iuga şi prietentul său, Andrei-Marius Staicovici, zis „Adi BMW”, care-i aducea „băieţei”. Iuga îl ameninţa pe Staicovici că are interviuri incendiare cu minori, iar proxenetul îl tachina că el „nu are dosar de pedofilie”.  Vezi aici interceptarea discuţiei.

Un alt nume care apare în dosar este al maramureşeanului Ştefan-Ovidiu Nastai, care se dădea drept preot din Baia-Mare pentru a ademeni tinerii mai uşor. Nastai invita copii la locuinţa sa sau rezerva o cameră la Hotelul Hilton. Vezi aici cum i-a cerut Ştefan-Ovidiu Nastai lui Costel Ţurcanu, zis “Scooby”, să întreţină relaţii sexuale.

La reţeaua de proxenetism şi prostituţie masculină apelau şi feţe bisericeşti. Vezi aici mărturia unui minor care le-a povestit anchetatorilor cum a întreţinut relaţii cu un preot în chilia acestuia de la Patriarhie. 

Printre oamenii de afaceri menţionaţi în dosarul „Sex cu băieţei” se numără şi clujeanul Claudiu-Marius Aldea, care avea o relaţie de afaceri cu şeful reţelei, Klaus Zander. În afara afacerilor, Aldea şi Zander puneau la care orgii homosexuale. Vezi aici cum îl ameninţa clujeanul pe omul de afaceri german.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite