„Iron“ Oncescu a rupt masa în puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Oncescu (stânga) s-a luptat din greu cu puşcăriaşii de la Rahova
Ion Oncescu (stânga) s-a luptat din greu cu puşcăriaşii de la Rahova

Trei infractori au fost partenerii de demonstraţii ai campionului mondial la skanderbeg, Ion Oncescu. Vedeta sportului de forţă a participat ieri, ca invitat, la finala concursului de skanderbeg pentru deţinuţii Penitenciarului Rahova.

A treia ediţie a concursului de skanderbeg „Cupa Penitenciarului Bucureşti - Rahova" s-a desfăşurat, ieri, în prezenţa cvadriplului campion mondial, Ion Oncescu. După ce au fost cântăriţi, instruiţi şi împărţiţi pe categorii în funcţie de greutate, deţinuţii s-au strâns în clubul central al penitenciarului, unde îi aşteptau arbitrii, membri ai Asociaţiei Române de Skanderbeg „Braţ de Fier".

Citiţi şi:

Ion Oncescu este regele skanderbergului

Îmbrăcaţi sport, cu braţele tatuate, puşcăriaşii au aşteptat cuminţi, aşezaţi pe băncuţe, începerea concursului. Startul l-a dat Oncescu, care l-a provocat la „duel" pe câştigătorul de anul trecut, un bătăuş din Pantelimon, condamnat la 5 ani şi 6 luni pentru mai multe scandaluri.

Lucian, zis „Tolea", s-a urcat cu încredere pe scenă, dar Iron l-a dezumflat din prima, după ce i-a sugerat să se folosească de ambele mâini pentru competiţie. Muşchii s-au umflat într-atât pe cei doi adversari, încât au dărâmat şi masa. Câştigătorul a ieşit Oncescu.

„M-am antrenat intens în ultimele patru luni, dar nu am reuşit mai mult. Nu am ce să-i fac", a spus Lucian, când a coborât de pe scenă, un pic dezamăgit, dar mândru că s-a luptat cu un campion.

Transmisiune live pentru puşcăriaşi

După confruntare, deţinutul i-a cerut campionului şi câteva sfaturi. „Sunt mult mai buni decât anul trecut, dar tot departe de nivelul profesionist. E bine că se organizează astfel de competiţii pentru că îi văd foarte implicaţi pe deţinuţi", a declarat, pentru „Adevărul de Seară", Iron.

Puşcăriaşii s-au luptat vreme de două ore, iar campion în acest an a ieşit un hoţ: Victor Enache, în vârstă de 32 de ani, arestat preventiv pentru tâlhărie. 

"Sunt mult mai buni decât anul trecut, dar sunt tot departe de nivelul profesionist."
Ion Oncescu
campion mondial la
skanderbeg

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite