Clona Angelinei s-a spânzurat pentru Florin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studentă la două facultăţi, Gabriela Gioacaşi a jucat şi într-un episod dintr-un serial transmis de TVR
Studentă la două facultăţi, Gabriela Gioacaşi a jucat şi într-un episod dintr-un serial transmis de TVR

Gabriela Gioacaşi, studenta din Bucureşti care semăna izbitor cu faimoasa actriţă Angelina Jolie, şi-a luat viaţa din dragoste. Tânăra se despărţise de iubitul său, Florin, în ziua de Paşte, şi a decis să se spânzure fix cu două săptămâni înainte să împlinească vârsta de 22 de ani. 

Prietenii şi foştii colegi ai Gabrielei, considerată drept cea mai fidelă sosie a Angelinei din România, sunt de părere că s-a sinucis fiindcă suferea din dragoste.

VIDEO Sosia Angelinei Jolie din România s-a spânzurat

„Ne-am întâlnit luni la un grătar, ştiu că era tristă fiindcă duminică se despărţise de iubit. A şi plâns în ziua de Paşte, dar luni părea că şi-a revenit", şi-a amintit Victor Dulu, amic al Gabrielei. Un alt apropiat susţine că fata mărturisea că nu poate concepe viaţa fără Florin, băiatul alături de care era de aproximativ jumătate de an.

Gabriela a lăsat în urmă un bilet de adio în care nu-şi explică gestul, dar în care şi-a cerut iertare familiei pentru durerea pricinuită. Despre existenţa biletului de adio ştiu şi anchetatorii, care au conchis că fata s-a sinucis în depozitul din curtea casei părinţilor. Tânăra locuia în Militari, alături de familie, era fotomodel şi studentă la două facultăţi.

Angelina Jolie, cea mai populară actriţă de la Hollywood

Angelina Jolie, cea mai populară actriţă de la Hollywood

Preda filosofie

Apropiaţii tinerei spun că era o fată echilibrată. Învăţa mult pentru facultate, dădea meditaţii în particular la filosofie şi visa să ajungă profesoară. Nu a lăsat pe nimeni să creadă că ar vrea să-şi pună capăt zilelor. Singurele menţiuni macabre sunt legate de preferinţele sale, Gabriela spunând de mai multe ori în interviurile din presă că îi plac magia şi vrăjitoarele. În schimb, s-a caracterizat singură pe site-ul de socializare hi5.com drept o "nebună". "Mă iubesc pe mine cel mai mult, toată lumea zice că sunt nebună. Mama vrea să mă ducă la nebuni şi vorbeşte serios", le scria ea prietenilor.

Vestea a picat ca un şoc peste familia Gabrielei, cu atât mai mult cu cât în Săptămâna Mare toţi au sărbătorit apariţia primului nepot. „Nu pot vorbi, vă rog să înţelegeţi", ne-a spus printre lacrimi mama tinerei.

"Nu era sosia nimănui! Era fata mea! Nu voia să fie asemănată cu nimeni", a spus şi tatăl fetei. Gabriela Gioacaşi a devenit cunoscută în 2005, după ce o serie de fotografii ale sale au ajuns pe mai multe site-uri din România.

În 2007 a făcut senzaţie la deschiderea Târgului Luxury Show, când a pozat în Angelina, asemănarea izbitoare reuşind să-i şocheze pe mulţi.

Tânăra a cochetat şi cu filmul. Tot în 2007 a jucat într-un episod dintr-un serial transmis de TVR, alături de Daniela Nane.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite