VIDEO Sosia Angelinei Jolie din România s-a spânzurat UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inexplicabil! Una dintre cele mai reuşite sosii ale Angelinei Jolie, bucureşteanca Gabriela Gioacaşi, s-a sinucis. Tânăra din Militari, manechin şi studentă la două facultăţi, s-a spânzurat în a treia zi de Paşti, cu fix două săptămâni înainte să împlinească 22 de ani.

S-a sinucis fiindcă suferea din dragoste! Asta susţin prietenii şi foştii colegi ai Gabrielei Gioacaşi, tânăra bucureşteancă de 22 de ani care semăna incredibil cu actriţa Angelina Jolie şi care şi-a pus capăt zilelor în a treia zi de Paşti. Gaby, cum o alintau apropiaţii, s-a spânzurat în magazia din curte, la două zile după ce se despărţise de iubitul ei, Florin.

Vezi pe adevarul.es FOTO GALERIE cu Gabriela

Tânăra din Militari, manechin şi studentă la două facultăţi, a murit cu fix două săptămâni înainte să împlinească 22 de ani. Nimic din comportamentul său din ultimele zile nu dădea de bănuit că plănuieşte un astfel de gest. “Ne-am întâlnit luni la un grătar, ştiu că era tristă fiindcă duminică se despărţise de iubit. A şi plâns în ziua de Paşti, dar luni părea că şi-a revenit”, şi-a amintit Victor Dulu, amic al Gabrielei.

Potrivit apropiaţilor, care se pregăteau astăzi pentru înmormântare, Gaby i-ar fi spus unei prietene apropiate că nu poate concepe viaţa fără Florin. Tânăra s-a sinucis marţi, în jurul prânzului. “Când a ajuns mama ei acasă, a găsit-o spânzurată în magazie. Lăsase uşile deschise în toată casa şi un bilet de adio în care, însă, nu şi-a explicat gestul”, a mai adăugat Victor. Gabriela se plângea prietenelor de faptul că Florin nu vrea să se implice mai mult, să-şi asume responsabilităţi.

Sora ei abia născuse

Vestea a picat ca un şoc peste familia Gabrielei, cu atât mai mult cu cât în Săptămâna Mare toţi au sărbătorit apariţia primului nepot. “Născuse sora ei, ştiu că joi, când am vorbit ultima dată cu ea, era foarte fericită că este mătuşă prima dată. Toată lumea aştepta ca pe o minune naşterea nepoţelului, nu pot să înţeleg cum a trecut de la fericire la depresie aşa de repede”, a povestit una dintre fostele colege de facultate ale Gabrielei.

Vestea a picat ca un trăsnet peste familia, prietenii şi colegii ei. „Nu pot vorbi, vă rog să înţelegeţi...”, ne-a spus printre lacrimi mama tinerei. „De ce ne-a lăsat aşa, trişti? De ce nu ne-a spus dacă o durea ceva atât de tare? De ce să recurgă la gesturi extreme?”, spune Roxana, prietena Gabrielei, pe unul dintre blogurile care au publicat vestea.

Trupul tinerei a fost depus la capela Bisericii Sfântul Ioan de pe strada Valea Lungă. "Nu era sosia nimănui! Era fata mea! Nu vroia să fie asemănată cu nimeni", a spus tatăl Gabrielei cu ochii plini de lacrimi. Prietenii şi vecinii fetei nu-i înţeleg decizia fetei, care avea însă probleme cu iubitul. Era implicată de şase luni într-o relaţie, dar prietenii spun că se certau foarte des. Gabriela se plângea prietenelor de faptul că iubitul ei nu vrea să se implice mai mult, să-şi asume responsabilităţi.

Prietenii Gabrielei au scris chiar şi mesaje în memoria ei pe blogurile pe care le au. "Astazi 6 Aprilie 2010 este o zi foarte grea pentru toti cei care au cunoscut-o pe Gabriela Gioacaşi. Ea a plecat dintre noi la numai 22 de ani. Una dintre cele mai bune sosii ale lui Angelina Jolie s-a stins din viaţă….", a spus Victor Dulu pe blogul său personal.


Gabriela Gioacaşi era manechin de la vârsta de 16 ani. A devenit cunoscută în 2005, după ce o serie de fotografii ale sale, făcute la intrarea în localitatea Ciorogârla, au ajuns pe mai multe site-uri din România. În 2007, sosia actriţei din Militari a făcut senzaţie la deschiderea Târgului Luxury Show, când a pozat în Angelina, asemănarea izbitoare reuşind să-i şocheze pe mulţi. Tânăra a cochetat şi cu filmul.
Tot în 2007 a jucat într-un episod dintr-un serial transmis de TVR, alături de Daniela Nane. A primit şi oferta de a poza în Playboy, însă a refuzat, motivând faptul că vrea să se facă profesoară şi i-ar fi dăunat. De altfel, uşor-uşor a renunţat la pasiunea sa pentru modeling, dedicându-se în totalitate cursurilor la facultate. Era studentă la două facultăţi: Ştiinţe Politice, în cadrul SNSPA, şi Limbi Străine Slovaca-Rusă.

Spera să se angajeze la PRO TV

La mijlocul lunii februarie, postul de televiziune PRO TV a lansat un concurs inedit, căutându-i pe românii care seamănă cel mai bine cu starurile hollywood-iene Angelina Jolie si Brad Pitt. Vestea a bucurat-o pe Gabriela, care a trimis imediat fotografiile sale, sperând să fie cooptată.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite