Capitala, blocată de proteste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproximativ 10 kilometri de drum vor fi restricţionaţi pentru şoferi mâine-noapte şi poimâine
Aproximativ 10 kilometri de drum vor fi restricţionaţi pentru şoferi mâine-noapte şi poimâine

Aproximativ 10 kilometri de drum vor fi restricţionaţi pentru şoferi mâine-noapte şi poimâine. Decizia Brigăzii Rutiere va fi pusă în aplicare începând de mâine, de la ora 20.00, deşi mitingul şi marşul sindicaliştilor vor avea loc abia miercuri.

Armata a ieşit în stradă

Interzicerea parcării şi restrângerea traficului rutier de la patru la două benzi sunt primele măsuri pe care autorităţile din Bucureşti le vor impune mâine-seară.

Astfel, de la ora 20.00, nimeni nu va mai avea voie să parcheze în Piaţa Victoriei, Piaţa Constituţiei, în alveolele de pe Şoseaua Kiseleff şi pe bulevardele Unirii şi Libertăţii. Restricţiile de circulaţie în aceste zone intră în vigoare în noaptea de mâine spre poimâine.

Citiţi şi:

80.000 de oameni în stradă în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură

Botoşani: Militarii rezervişti au protestat de Ziua Armatei (Galerie Foto)

Miercuri, când mai multe confederaţii sindicale şi-au anunţat protestele în Piaţa Victoriei şi în Piaţa Constituţiei, precum şi un marş între cele două zone de miting, şoferii din Capitală vor avea probleme de circulaţie încă de la ora 7.00.

Blocaje complete în timpul marşului

Primele semne de interzis vor fi montate pe Bulevardul Kiseleff, de la Piaţa Arcului de Triumf până la Piaţa Victoriei, şi pe Bulevardul Aviatorilor, de la Piaţa Charles de Gaulle până la Piaţa Victoriei.

Accesul dinspre Bulevardul Ion Mihalache către Piaţa Victoriei, precum şi efectuarea virajului la stânga din Piaţa Victoriei către Bd. Ion Mihalache, Calea Victoriei şi Bd. Lascăr Catargiu vor fie oprite.

Pe timpul desfăşurării marşului, începând cu ora 10.30, până în jurul orei 14.00, traficul rutier va fi restricţionat în totalitate, atât pe traseul de deplasare al participanţilor, respectiv Lascăr Catargiu - Gh. Magheru - I.C. Brătianu - Unirii, cât şi pe toate arterele de circulaţie care acced către aceste bulevarde.

"Se vor lăsa două benzi libere doar pentru autospecialele Inspectoratului de Urgenţă, ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, precum şi ambulanţe", se arată în comunicatul transmis de Brigada Rutieră Bucureşti. Ambuteiajele se vor muta în zona Palatului Parlamentului şi vor dura până la ora 23.00, când se vor ridica restricţiile de trafic. 

Info
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite