Braşov: Împuşcături şi explozii în fosta fabrică de cărămidă din Cristian (FOTOREPORTAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Halele părăsite au fost ocupate în această după-amiază de echipa „Braşov Airsoft Team" şi cea a cotidianului „Adevărul de Seară" Braşov. Cei peste 20 de tineri, care au fost soldaţi pentru o zi, s-au războit sau au făcut front comun într-o competiţie de airsoft.

Mai citiţi şi:

Airsoft, sport de fiţe pentru teambuilding

Înarmaţi până în dinţi cu replici care ale armelor adevărate folosite de militari în luptă, soldaţii braşoveni au jucat câteva partide amicale de airsoft, cel mai nou sport din România, care simulează perfect războiul sau jocurile de shooter de pe computer.

Airsoft

Costumaţi ca şi adevăraţii militari, dar trăgând cu bile de plastic de 6 mm, participanţii, care au venit chiar şi din Sinaia şi Făgăraş, s-au distrat la culme, iar adrenalina a fost la maximum, chiar dacă unii dintre jucători au mai fost „doborâţi" de rafalele de „gloanţe". 

Airsoft

Pentru ca atmosfera de luptă să fie cât mai aproape de realitate, s-au aruncat şi grenade, care de asemenea, au fost create din materiale care nu sunt periculoase şi nu pot provoca răni, respectiv făină şi bile de plastic.

Airsoft

„Braşov Airsoft Team" îşi va continua „ofensiva" şi îi invită pe toţi cei interesaţi să li se alăture sau să încerce să îşi demonstreze şi în realitate abilităţile deprinse în jocurile virtuale.

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite