Braşov: EXCLUSIV / Profesoara dispărută aştepta o moştenire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgeta Tănase a dispărut fara urmă din 18 decembrie 2009
Georgeta Tănase a dispărut fara urmă din 18 decembrie 2009

Georgeta Tănase, profesoara dispărută de mai bine de o lună, aştepta o moştenire importantă. Foarte încântată, femeia i-a povestit unei vecine despre situaţia care, spunea ea, avea să-i schimbe viaţa.

Citeşte aici mai multe amănunte despre acest caz

CITIŢI ŞI:

Elodia este căutată, mai nou, de clarvăzători

Mi-a spus că a avut grijă de nişte rude mai în vârstă şi că îi va rămâne ei toată averea lor. Era încântată pentru acea moştenire", povesteşte Mihaela Voicescu. 

image

Se pare însă că în sufletul femeii se dădea o adevărată luptă.

„În ultimele două luni am văzut-o cam abătută şi slăbită fizic. Avea o anumită tristeţe pe faţă", povesteşte profesorul, Ioan Halmaghi. Potrivit colegilor ei, profesoara suferea de probleme la coloană şi de la începutul lunii decembrie a intrat în concediu medical.

image

În dimineaţa de 18 decembrie, a fost văzută plimbându-se ore în şir pe aleea de lângă bloc. „Mi-a povestit fiul meu că a văzut-o o jumătate de zi plimbându-se într-o parte şi în alta pe străduţa asta. Părea foarte neliniştită, parcă aştepta ceva sau pe cineva", povesteşte vecina femeii, Mihaela Voicescu. De atunci nimeni nu a mai văzut-o. Dispariţia femeii a fost anunţată a doua zi de soţul ei, medic militar, acum pensionar.

Anchetatorii iau acum în calcul toate variantele, de la sinucidere, crimă, sau răpire, până la fugă, din cauza unor datorii la bănci, cămătari sau din cauza unor probleme în familie.

Pentru ultimele noutaţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite