Cea mai ieftină tabără costă 204 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În afară de cazare şi masă, elevilor li se oferă, timp de o săptămână, cursuri de limba engleză şi excursii în natură. Primele serii de cazare în taberele şcolare vor începe la 14 iunie, după ce copiii vor intra în vacanţa de vară. Cele mai „vânate“ sunt locurile la mare.

Ofertele pentru elevii care aleg să meargă o săptămână într-o tabără din România pornesc de la 204 lei de persoană. Sunt disponibile tabere atât la munte, cât şi la mare, iar primele serii de cazare încep la 14 iunie, în timp ce ultimele cazări se fac la 30 august sau la 2 septembrie, în funcţie de destinaţia aleasă.

Mai citeşte şi:

Minideltă de 16 milioane de euro la periferia Tulcei

Singura tabără din judeţul Braşov care este pregătită să primească oaspeţi este cea de la Predeal. Acolo sunt disponibile doar 41 de locuri, iar un sejur de o săptămână costă 204 lei. Copiii care vor alege Predealul pot juca tenis de masă şi vor merge în drumeţii montane. În apropiere se află tabăra de la Sinaia, cu 25 de locuri, unde un sejur costă 366 de lei. La Buşteni, pentru o săptămână de relaxare se achită 366 de lei şi sunt disponibile 108 locuri. Pe lângă serile tematice, elevii vor admira peisaje de vis şi vor avea ocazia să facă drumeţii în masivul Bucegi.

În judeţul Harghita, micuţii sunt aşteptaţi să-şi petreacă vacanţa de vară la Vila Băile Homorod Hatos, unde un sejur costă 354 de lei, iar oferta cuprinde 67 de locuri. Judeţul Covasna oferă două variante pentru elevi, studenţi şi profesori care pot alege tabăra de 72 de locuri de la Youth Hostel Pădureni, unde sejurul costă 330 de lei, sau cea de la Zăbala, unde sunt 80 de locuri, iar preţul unui sejur ajunge la 312 lei.

Cerere mare pentru litoral

Litoralul este una dintre cele mai căutate destinaţii de petrecere a vacanţei. De fiecare dată, biletele în staţiunile de la malul mării se vând ca pâinea caldă. Locurile în plin sezon se epuizează în câteva zile, astfel că părinţii ar trebui să se grăbească să-şi înscrie copiii. Elevii pot merge la Eforie Sud sau la 2 Mai cu 372 de lei pentru o săptămână de distracţie. În total, la mare sunt disponibile 582 de locuri pe sejur.

Taberele de la Eforie Nord şi 2 Mai nu sunt încă pregătite pentru a-i primi pe copii. „Până la 1 iunie finalizăm lucrările şi vom fi pregătiţi pentru noul sezon", a declarat şeful Direcţiei pentru Tineret a judeţului Constanţa, Cristina Brânzoi.

Oferte la Sibiu şi la Mureş

La Bazele Turistice Cuarţ şi Mara din Maramureş, preţurile pentru un loc variază între 310 şi 336 de lei. Elevii care aleg un sejur în judeţul Sibiu, la Păltiniş sau la Ocna Sibiului, vor plăti 324 de lei. În judeţul Mureş, la Sovata, se poate merge cu 474 de lei. Cei care vor să îmbine distracţia cu învăţatul pot alege o tabără tematică.

La Valea Budului, pentru 550 de lei pe sejur, tinerii primesc cazare, masă şi cursuri de limba engleză timp de o săptămână. „Pentru vacanţa de vară 2010, Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret oferă aproximativ 5.800 de locuri de cazare pentru fiecare serie", spune Robert Barabas, referent de turism la Direcţia Judeţeană pentru Tineret Mureş.

504 locuri la Năvodari

Tabăra Delfinul din Năvodari se va deschide la 11 iunie, iar preţul unei zile de cazare, cu toate mesele incluse variază între 56 şi 64 de lei. În total, sunt 504 locuri, din care 432 pentru copii şi restul pentru cadre didactice. În prezent, se fac ultimele reparaţii şi pregătiri pentru începerea sezonului.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite