Scandal televizat la Antena 3/ Boureanu: “Ce se întâmplă acolo este inadmisibil”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitat la B1 Tv, deputatul PDL Cristian Boureanu a comentat, luni seară, incidentul petrecut la emisiunea "Ştirea zilei", de la Antena 3,  când moderatoarea Gabriela Vrânceanu Firea a adus numeroase injurii la adresa invitatului său, folosindu-se de un limbaj jignitor şi suburban.

"Îmi pare rău de mine ca persoană că nu m-am putut abţine până la capăt, dar ce se întâmplă acolo este inadmisibil", a declarat deputatul PDL Cristian Boureanu, invitat luni seară de Radu Moraru la emisiunea "Naşul", de la B1 Tv, referitor la scandalul televizat de la Antena 3 şi la limbajul jignitor al Gabrielei Vrânceanu Firea.

Citeşte şi:

VIDEO Jigniri dure, în direct, la Antena 3/ Firea a făcut mahala din „Ştirea zilei“

În timpul unei discuţii aprinse în care Cristian Boureanu aducea acuzaţii la adresa PNL, reprezentat în emisiune de Ludovic Orban, moderatoarea Tv a răbufnit, adresând întrebări ofensatoare deputatului PNL. "Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune? De pe jos sau de la toaletă?", sunt câteva dintre insultele pe care le-a primit Cristian Boureanu, în cadrul emisiunii "Ştirea zilei".

Invitat la "Naşul", politicianul a declarat: "Este inadmisibil ca la o emisiune politico-economică să fiu întrebat de chestiuni personale!"

"Ce scandal ar fi fost în presă dacă aş fi întrebat-o eu: <Doamna Firea, înainte de emisiune, aţi mâncat ceva stricat de la toaletă?> Orice alt om, orice personalitate publică ar fi fost linşată", a precizat revoltat Cristian Boureanu.

La insulta "Cine v-a spus că sunteţi băiatul cu mucii-n freză a avut dreptate", deputatul PDL a răbufnit şi a afirmat: "Deci acum mă jigniţi. Cumva amantul dumneavoastră?". La această replică, moderatoare Tv a spus că-l va da în judecată.

În discuţia cu Radu Moraru de la B1 Tv, Cristian Boureanu a menţionat că nu poate fi dat în judecată pentru o întrebare, ci numai pentru o afirmaţie.

"Eu n-am facut nicio afirmaţie, am adresat o întrebare după jignirea adusă. Moderatorul poate să-mi pună orice fel de întrebări fără nicio bază în spate. Într-adevăr, a fost o întrebare personală pe care mi-o asum, pentru că am fost atacat la rândul meu cu alte întrebări de genul", a explicat deputatul PDL.

Referitor la poziţia fermă a Gabrielei Vrânceanu Firea, politicianul a menţionat că "nu poţi fi mai vehement pe un punct de vedere, ca moderator, decât ceilalţi trei invitaţi la emisiune".

Deşi Gabi Firea este cunoscută şi pentru alte exagerări în cadrul transmisiunilor Tv, Intact Media Group, organizaţia media care deţine postul Antena 3, a emis o declaraţie de presă prin care critică modul în care a acţionat Cristian Boureanu. "Intact Media Group nu poate tolera un comportament imatur, fără argumente profesionale, atacuri la persoană, intimidări, agresiuni, calomnii şi insulte la adresa moderatorilor. În nicio ţară civilizată, politicienii nu-şi ies din minţi atacând moderatorul", scriu reprezentanţii instituţiei media.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite