Boc i-a cerut lui Igaş să plece urgent la Craiova pentru a ancheta personal incidentul de la liceu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Igaş
Traian Igaş

Primul ministru Emil Boc i-a cerut telefonic ministrului de Interne, Traian Igaş, să plece de urgenţă la Craiova, unde doi elevi ai Liceului "Tudor Arghezi" au fost atacaţi cu cuţitul în faţa unităţii de învăţământ, iar unul dintre aceştia a decedat.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, a anunţat că şeful Guvernului a avut o discuţie telefonică cu ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, pe tema incidentului de la Liceul "Tudor Arghezi" din Craiova, cerându-i acestuia să se deplaseze de urgenţă la Craiova şi să monitorizeze personal mersul anchetei.

Remember incidente în şcoli/ Un elev gălăţean a murit în urma unei altercaţii în timpul orelor

"Primul-ministru Emil Boc consideră că această situaţie este deosebit de gravă şi cere toleranţă zero faţă de infractori şi infracţionalitate. Premierul solicită autorităţilor maximă responsabilitate în gestionarea acestui caz", a declarat Ioana Muntean.

Premierul a solicitat autorităţilor maximă responsabilitate în gestionarea acestui caz.

Doi elevi ai Liceului "Tudor Arghezi" din Craiova au fost atacaţi cu cuţitul, joi, în faţa unităţii de învăţământ. În urma incidentului, unul dintre elevi a murit, iar celălalt a fost transportat la spital.

Din primele cercetări rezultă că elevii ar fi fost urmăriţi de atacatori pe drumul spre şcoală, fiind înjunghiaţi într-o zonă în care nu existau prea multţi martori la momentul tragediei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite