Boc despre iPad-ul lui: Mi l-am procurat singur, ca orice român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a afirmat joi că şi-a cumpărat singur, "ca orice român", un ipad pentru a putea comunica online cu miniştrii.

"Mi l-am procurat singur, aşa încât Moşul nu a venit nici în avans, nici în alt fel. Mi-am cumpărat, ca orice român, un ipad, care are dorinţă să lucreze pe o asemenea formulă de lucru", le-a răspuns, la Palatul Parlamentului, Emil Boc jurnaliştilor care l-au întrebat dacă iPad-ul pe care îl are este cadou de la Moş Crăciun.

Întrebat dacă iPad-ul este mai comod decât un laptop, Boc  a răspuns: "În primul rând, dimensiunea este mult mai mică, în al doilea rând îmi permite să iau toate datele şi să mi le salvez şi să nu folosesc tot felul de alte instrumente ajutătoare. Nu în ultimul rând, pot avea o comunicare online cu miniştrii, având în vedere că viteza de internet este foarte bună", a mai spus premierul, la finalul plenului reunit al Parlamentului, unde a Opoziţia a citit moţiunea: "Legea salarizării e un masacru împotriva bugetarilor". Vezi aici detalii.

În ultimele zile, Emil Boc a fost văzut folosind o tabletă iPad, atât la Palatul Victoria, cât şi în apariţiile pe care le-a avut în Parlament.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite