Băsescu: "Nu o să fiu premier, din orgoliu. După ce ai fost preşedintele ţării, nu mai poţi fi nimic altceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Băsescu afirmă că după terminarea celui de-al doilea mandat de preşedinte nu va mai activa în viaţa politică românească, adăugând că nu ar accepta "din orgoliu" un post de premier.

Aflat la Şcoala de vară a OTPDL, organizată la Eforie Nord, Traian Băsescu a fost întrebat dacă după încetarea mandatului va mai activa în viaţa politică.

"Am răspuns de mult. Nu voi mai activa în viaţa politică după ce îmi voi încheia acest mandat. Gândiţi-vă, voi avea o vârstă atunci, 63 de ani. Cine să mai aibă nevoie de mine atunci?", a spus Traian Băsescu.

Tinerii pedelişti au răspuns însă imediat în cor: "Noiiii!"

Răspunsul dat râzând de Traian Băsescu lasă însă loc la speculaţii: "Vom vedea!".

El a fost întrebat şi dacă are în intenţia să ocupe funcţia de prim-ministru în viitor.

"O să spun foarte cinstit că nu. Asta pleacă dintr-un orgoliu. Într-o ţară în care ai fost preşedintele ţării, nu mai poţi fi nimic altceva decât ce ai fost, un fost preşedinte", a spus Traian Băsescu.

Şcoala de vară a tinerilor democrat-liberalilor a început joi la Eforie Nord şi se încheie duminică. Organizatorii nu au anunţat că l-ar fi invitat pe şeful statului, astfel că prezenţa lui Traian Băsescu a fost o surpriză.

Fiica lui cea mică, europarlamentarul Elena Băsescu, nu a fost prezentă, deşi sâmbătă a participat la Şcoala de vară a OTPDL.

PDL nu va "păcăli" pe nimeni cu "o simplă rebranduire", afirmă Traian Băsescu, adăugând că democrat-liberalii trebuie să aibă curajul să le spună oamenilor ceea ce se întâmplă, de exemplu că nu pot fi mărite pensii sau salarii şi din ce motive. Vezi aici ce le-a spus Traian Băsescu tinerilor democrat-liberali!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite