Bărbatul care i-a vândut Madălinei Manole furadan a fost eliberat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Urziceanu este din Timişoara şi are 33 de ani
Sorin Urziceanu este din Timişoara şi are 33 de ani

Curtea de Apel Bucureşti a decis în urmă cu câteva minute revocarea mandatului de arestare preventivă pentru Sorin Urziceanu, bărbatul acuzat că ar fi fost furnizorul pesticidului cu care Mădălina Manole s-a sinucis.

Bărbatul va fi eliberat marţi din arest, neavând voie să părăsească ţara în pentru următoarele 30 de zile.

Sorin Urziceanu (33 de ani) s-a predat, la 8 noiembrie, Parchetului Capitalei. Tânărul era dat în urmărire generală, după ce, la 18 octombrie, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea lui preventivă. Tânărul, originar din Timişoara, a recunoscut în faţa anchetatorilor că a comercializat online Furadan.

Imediat după sinuciderea Mădălinei Manole, Sorin Urziceanu a părăsit România, iar ultima dată a fost localizat în Spania. Sorin Urziceanu îi vânduse Furadanul, contra sumei de 200 de lei, Robertei Slav, prietena artistei. Roberta apelase la serviciile lui Sorin Urziceanu, după ce Mădălina Manole o rugase să ia legătura cu tânărul. Anchetatorii au dat de urmele sale după ce au interceptat mai multe convorbiri telefonice între bărbat şi iubita lui.

Artista Mădălina Manole s-a sinucis în ziua în care împlinea vârsta de 43 de ani. Ea a înghiţit 400 de mililitri de pesticid furadan, substanţă interzisă de la comercializare în Uniunea Europeană încă din anul 2008.

Vânzătorul de Furadan a fost arestat

EXCLUSIV Bărbatul care i-a vândut furadan Mădălinei Manole, propus pentru arestare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite