Vânzătorul de Furadan a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Urziceanu (foto), în vârstă de 33 de ani, bărbatul acuzat că ar fi fost furnizorul pesticidului cu care Mădălina Manole s-a sinucis, la 14 iulie 2010, s-a predat, ieri, la Parchetul Capitalei.

Tânărul era dat în urmărire generală, după ce, la 18 octombrie, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea lui preventivă, fiind acuzat de comercializarea unor substanţe interzise, respectiv Furadan. Tânărul, originar din Timişoara, a recunoscut în faţa anchetatorilor că a comercializat online Furadan. De altfel, procurorrii au indicii că timişoreanul a vândut pesticid mai multor persoane.Pesticidele gen Furadan au fost interzise de la comercializare încă din anul 2008.

Localizat în Spania

Imediat după sinuciderea Mădălinei Manole, Sorin Urziceanu a părăsit România, iar ultima dată a fost localizat în Spania. Sorin Urziceanu îi vânduse Furadanul, contra sumei de 200 de lei, Robertei Slav, prietena artistei. Roberta apelase la serviciile lui Sorin Urziceanu, după ce Mădălina Manole o rugase să ia legătura cu tânărul. Artista găsise numărul de telefon al lui Sorin Urziceanu pe un site de anunţuri.

Judecătorii au decis arestarea preventivă a lui Urziceanu, motivând că acesta prezintă pericol public. Artista Mădălina Manole s-a sinucis chiar în ziua în care împlinea vârsta de 43 de ani. Ea a înghiţit 400 de mililitri de pesticid.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite