Prima petrecere de ziua lui Narcis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Narcis Ianău, puştiul care a uluit întreaga ţară cu vocea sa, a avut parte de o petrecere de neuitat. Băiatul, care a împlinit ieri 16 ani, a primit 155 de volume din colecţiile editate de Adevărul Holding, 15 DVD-uri şi 15 CD-uri cu muzica marilor compozitori.

Narcis Iustin Ianău, elev în clasa a IX-a la Liceul de Artă „George Apostu" din Bacău, cel care a uimit întreaga ţară cu vocea sa de contratenor la emisiunea „Românii au talent", şi-a aniversat pentru prima dată ziua de naştere. „Niciodată nu mi-am sărbătorit ziua pentru că mama mea e plecată în Italia şi vine acasă doar în luna august. Exact atunci este ziua fratelui meu şi doar pe el îl sărbătoream", a explicat Narcis.

Ca să fie o sărbătoare pe măsura succesului său şi a celor 16 ani pe care i-a împlinit, adolescentul a petrecut alături de colegii de clasă, profesorii şi redactorii de la „Adevărul de Seară" Bacău.

Citiţi şi:

La Repubblica: „Narcis Iustin Ianău, cel mai mare share în România din ultimii şapte ani”

Un contratenor vine în ajutorul lui Iustin Ianău


VIDEO Secretul vocii de aur a lui Iustin, „ciocârlia“ din Bacău


În sala de festivităţi a liceului, ieri, la ora 10.00, l-a aşteptat cu flori întreaga clasă care a cântat în cor „La mulţi ani!", cu acompaniament de pian. Primul cadou a venit de la jurnalişti, care i-au oferit colecţiile Adevărul Holding „Cartea verde", „Jules Verne" şi „Mari spectacole de operă". În total, 155 de cărţi, 15 DVD-uri şi 15 CD-uri.  Evident, surprizele au fost „garnisite" cu un tort mare.

„M-au cuprins emoţiile pe loc"

Colegii i-au cântat „La mulţi ani!“ şi i-au dăruit flori



Întreaga aniversare a fost ţinută în taină până în ultima clipă, Narcis ştiind că urmează să participe la o şedinţă cu profesorii şcolii. De fapt, aceştia formau chiar echipa cooptată de jurnalişti pentru a pune în acţiune surpriza. Profesoara de canto a lui Narcis, Claudia Vasilache, l-a ţinut singur în sala de curs ca să exerseze vocalize.

„Eram speriat. M-am uitat la ceas şi mă gândeam că am întârziat la şedinţă. Mai ales că toţi colegii erau plecaţi din clasă. Eu tot făceam vocalize cu doamna profesoară de unul singur. Apoi, când am intrat în sala de festivităţi, toţi colegii, cu flori în mână, au început să cânte «La mulţi ani!». M-au cuprins emoţiile pe loc", a mărturisit Narcis.

Sărbătoritul a rămas uluit în faţa surprizei pregătite. Cu toate că cele 155 de volume, CD-uri şi DVD-uri erau aşezate pe masă lângă tort, Narcis nu a intuit nicio clipă că acela era cadoul lui. „Nici n-am visat aşa ceva! Odată am vrut să-mi cumpăr o carte de la «Adevărul» şi, drept să vă spun, n-am avut bani. Acum, le am pe toate. Incredibil!", a exclamat adolescentul.

Pupat de toate fetele din clasă

image

Profesoarele l-au mânjit pe sărbătorit cu frişca de pe tort



Ca distracţia să fie totală, profesoara de canto l-a mâzgâlit pe toată faţa cu frişca din tort, diriginta Iuliana Iordăchiţă l-a îmbrăţişat minute bune, iar directoarea Daniela Bârzu n-a mai contenit cu felicitările. Primele care s-au înghesuit să-l felicite de ziua lui au fost fetele din clasă. Multe dintre ele i-au oferit şi un cadou. Prietena sa, Mădălina, i-a dăruit o fotografie înrămată, care îl reprezintă pe Narcis în timpul recitalului de la „Românii au talent".

Adolescentul de 16 ani a devenit în scurt timp o adevărată bibliotecă pentru mai toţi colegii săi. Mulţi dintre elevii clasei în care învaţă Narcis i-au cerut să le împrumute cărţi. Alţi colegi mai glumeţi l-au întrebat pe sărbătorit cam în cât timp crede că va citi toate volumele primite cadou.

"Nici n-am visat aşa ceva! Odată am vrut să-mi cumpăr o carte de la «Adevărul» şi, drept să vă spun, n-am avut bani. Acum, le am pe toate. Incredibil!"
Narcis Ianău
elev

Bunica l-a împins la concurs

image

Narcis a fost impresionat de cadoul primit



În urma emisiunii „Românii au talent", Narcis Iustin Ianău s-a simţit, pentru prima dată, în atenţia colegilor. Unii chiar i-au cerut autografe. Cel mai mult l-a impresionat o fetiţă de 8 ani, elevă a Şcolii de Arte în clasa a II-a, care la începutul săptămânii l-a aşteptat la uşa clasei sale de curs.

„M-a luat în braţe şi a început să plângă. Avea lacrimi pe toată faţa. Era aşa de mică încât îmi ajungea până la brâu. A venit zilnic la mine de atunci!", îşi aminteşte Narcis prima sa zi de şcoală după ce a devenit vedetă.

Cea care l-a sfătuit să se prezinte la concursul „Românii au talent" a fost Lucia Ianău, bunica sa. „Într-o zi am văzut reclama la această emisiune. Mi-am dat seama pe loc că Narcis trebuie să se prezinte la preselecţie. Era exact genul de concurs care i se potrivea", a spus Lucia Ianău.

image

Narcis a primit de la Mădălina, prietena lui, o fotografie din concurs

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite