Avocata lui Grăjdan o apără şi pe Diana Gasparovici, condamnată alături de Năstase în „Trofeul calităţii”: Cine i-a angajat avocat lui Grăjdan?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nineta Anghelina, avocata care l-a însoţit pe Constantin Grăjdan la DNA, o apără  în procesul „Trofeul calităţii” pe Gaşparovici Diana, condamnată la 6 ani închisoare şi 5 ani interzicerea drepturilor, pentru complicitate la infractiunea de abuz in serviciu.

Grăjdan a stat ieri la DNA aproximativ 11 ore, timp în care a dat declaraţii referitoare la eliberarea documentului care a retras Inspectoratul de Stat în Construcţii din procesul "Trofeul calităţii".

Procurorii anticorupţie au început urmărirea penală împotriva lui Grăjdan, pe care-l acuză de favorizarea infractorului. Asta înseamnă că i-a favorizat pe toţi inculpaţii din dosar, nu doar pe Adrian Năstase.

În urmă cu o oră, Grăjdan a refuzat să mai discute cu reporterii "Adevărul", precizând că preferă să tacă de acum încolo. Pentru orice informaţie ne-a recomandat să discutăm cu avocata lui: "Vorbiţi cu doamna... avocata mea. Doamna... Îmi pare rău, ştiu numele dânsei, dar nu-mi amintesc acum. Dar aţi văzut-o la televizor... Doamna..."

"Doamna" se numeşte Nineta Anghelina şi o apără şi pe Dianei Gasparovici.


Diana Gasparovici a fost inspector general de stat adjunct la Inspectoratul de Stat în Construcţii, pe vremea când instituţia era condusă de Irina Jianu.

Citiţi şi DNA: Grăjdan a trimis la instanţă adresa de retragere a ISC din procesul lui Năstase înainte de a „prelua oficial atribuţiile specifice funcţiei”

Grăjdan s-a grăbit să-l salveze pe Adrian Năstase. Când retrage Ponta adresa ISC către instanţă?

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite