Elizabeth Taylor a murit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa britanică Elizabeth Taylor în vârstă de 79 de ani a murit, aceasta era internată de două luni într-un spital din Los Angeles, unde era tratată de probleme cardiace.

"A murit înconjurată de copiii ei: Michael Wilding, Christopher Wilding, Liza Todd şi Maria Burton", a precizat purtătorul de cuvânt al vedetei.

Elizabeth a murit în această dimineaţă de insufcienţă cardiacă congestivă. Actriţă a suferit în 2009 o operaţie pe inimă. La sfârşitul acestei săptămâni, familia va organiza o înmormântare discretă. În loc de flori, familia roagă pe cei doritori să facă donaţii Fundaţiei Elizabeth Taylor AIDS.

Michael Wilding, fiul regretatei actriţe, a declarat : "Ştim, pur şi simplu, că lumea este un loc mai bun pentru că mama a trăit în ea. Moştenirea ei nu se va stinge, spiritul ei va fi mereu cu noi, şi dragostea ei va trăi veşnic în inimile noastre".

"Pierderea ei este devastatoare pentru noi"

"Mama mea era o femeie extraordinară care şi-a trăit pe deplin viaţa, cu mare pasiune, umor şi dragoste. Deşi pierderea ei este devastatoare pentru noi, cei care am iubit-o atât de mult, vom fi întotdeauna inspiraţi de contribuţia ei îndelungată la lumea noastră", Michael Wilding, 58 de ani.

Elizabeth Taylor a fost fără îndoială una din cele mai mari actriţe din lume şi una din cele mai frumoase femei, scrie BBCnews.

Pentru mine viaţa s-a "întâmplat" la fel ca cea a oricărui altcuiva. Am fost foarte norocoasă pentru că am cunoscut adevărata iubire. Dar nu m-am simtit niciodată mai "vie" decât atunci când mi-am privit copii cum cresc, când am privit reprezentaţia unui mare artist sau când am obţinut prima donaţie majoră pentru lupta împotriva SIDA", declara Elizabeth Taylor.

image

Taylor a fost diagnosticată cu insuficienţă cardiacă congestivă din 2004

Starea de sănătate a lui Liz Taylor a fost subiectul unor speculaţii de mai mulţi ani. În 1997 ea a avut o intervenţie chirurgicală pentru a i se elimină o tumoare pe creier, iar în 2006 a apărut la televiziune pentru a nega zvonurile că a suferit de boală Alzheimer. Ea a mai fost spitalizată în iulie 2008, iar purtătorul sau de cuvânt a negat "poveştile alarmiste" despre starea actriţei.Revenim cu amanunte!

Elizabeth Taylor se afla de cinci ani într-un scaun cu rotile, din cauza durerilor de spate, şi din 2004 suferea de probleme cu inima, o afecţiune care a obligat-o să petreacă mult timp prin spitale. În plus, actriţa a avut nevoie de trei operaţii la şold, a avut o tumoare pe creier, cancer de piele şi pneumonie, scrie CNN.

Cei care vor să transmită un mesaj pot face lucrul acesta prin intermediul paginii de Facebook a vedetei.

Citeşte şi:
Biografie: Cine a fost Elizabeth Taylor?

Elizabeth Taylor s-a nascut la 27 februarie 1932, la Hampstead, lângă Londra. A primit de două ori Premiul Oscar şi a primit Premiul pentru întreaga carieră de la "American Film Institute".

Filme în care a jucat Elizabeth Taylor
La doar 26 de ani, în 1958, Elizabeth Taylor jucase deja în 28 de filme şi fusese nominalizată de trei ori pentru Oscar.

Elizabeth Taylor şi Michael Jackson: totul despre relaţia dintre cei doi
Relaţia dintre Elizabeth Taylor şi Michael Jackson a fost, de-a lungul vieţii celor doi, una foarte strânsă, deşi unele persoane au precizat că prietenia celor doi este doar de suprafaţă.

Filosofia de viaţă a lui Elizabeth Taylor, în 20 de citate personale
Care a fost filosofia de viaţă a actriţei Elizabeth Taylor? adevărul.ro vă prezintă 20 de declaraţii personale ale starului american, despre bărbaţi, viaţă, prietenie.

Cine se bate pe averea lui Elizabeth Taylor?
Cu doar câteva zile înainte de moartea lui Liz Taylor, tabloidul american „National Enquirer" susţinea că rudele actriţei au început să se lupte pentru averea acesteia.

Elizabeth Taylor a murit/ Tora Vasilescu: „Am admirat-o întotdeauna!"
Vestea morții actriței britanice, Elizabeth Taylor a fost primită cu părere de rău de actrița Tora Vasilescu. Aceasta și/a exprimat regretul pentru decesul acesteia, dar și admirația pentru cariera pe care a avut-o pentru rolurile interpretate de actrița care a încetat din viață la vârsta de 79 de ani.

Elizabeth Taylor a murit/ Stela Popescu: „A fost o femeie puternică, senzațională. A știut să trăiască așa cum și-a dorit"
Actrița Stela Popescu a admirat-o pe Elizabeth Taylor în filmul „Cleopatra", unul dintre multele roluri interpretate de actrița britanică, imagini despre care spune că au urmărit-o în cariera sa.

Elizabeth Taylor a murit/ Oana Pellea: „Atunci când se stinge o legendă se aprinde un mit"
Așa privește actrița Oana Pellea, moartea actriței britanice Elizabeth Taylor.

Elizabeth Taylor a murit/ Monica Davidescu: „Dumnezeu să o ierte! S-a dus într-o lume mai bună
Monica Davidescu a aflat cu surprindere despre decesul actriței Elizabeth Taylor, veste despre care a spus că a întristat-o mult.

FOTOGALERIE Elizabeth Taylor a decedat / Vezi aici imagini excepţionale din viaţa actriţei

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite