VIDEO Elizabeth Taylor şi Michael Jackson: totul despre relaţia dintre cei doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Elizabeth Taylor, bună prietenă a megastarului Michael Jackson, a încetat din viaţă miercuri dimineaţă, la New York.

Relaţia dintre Elizabeth Taylor şi Michael Jackson a fost, de-a lungul vieţii celor doi, una foarte strânsă, deşi unele persoane au precizat că prietenia celor doi este doar de suprafaţă.

Cele două vedete au fost văzute destul de des împreună, dar gurile rele spun că relaţia lor se baza doar pe cadourile foarte scumpe pe care Regele Pop i le oferea actriţei. În ciuda acestor declaraţii, Michael şi Elizabeth petreceau foarte mult timp împreună, actriţa având o relaţie foarte strânsă şi cu cei doi copii mai mari ai Regelui Pop.

image

Datorită acestei relaţii, în anul 2009, atunci când Elizabeth Taylor a trecut printr-o operaţie dificilă, copiii lui Michael Jackson i-au fost alături. După intervenţia chirurgicală, actriţa s-a recuperat foarte bine şi s-a oferit să-i scoată pe Paris şi Prince Michael într-un parc de distracţii. Conform apropiaţilor celor doi, Elizabeth era precum o mătuşă pentru copiii cântăreţului.

Una dintre persoanele care au declarat că prietenia celor doi nu este reală este chiar biografa lui Michael Jackson, care a afirmat că relaţia celor doi se bazează doar pe faptul că acesta îi cumpără tot timpul bijuterii, pentru ca actriţa să spună lucruri frumoase despre el. „Taylor a părut întotdeauna prietena sinceră a cântăreţului, dar această relaţie este cumparată şi plătită. Michael îi cumpără bijuterii de pe întreg cuprinsul lumii, iar ea spune lucruri frumoase despre el. Sunt mulţi oameni care nu dau doi bani pe ceea ce are de spus Elizabeth Taylor, dar Jackson este fascinat de ea şi de alte persoane precum Liza Minnelli", a spus biografa Stacy Brown.

În ciuda acestor declaraţii, Elizabeth Taylor a fost mereu alături de cântăreţ, iar atunci când acesta a murit, actriţa a fost atât de bulversată încât nu a putut vorbi şi a fost printre primele persoane care au ajuns la înmormântarea Regelui Pop.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite