VIDEO Scena în care o femeie leşină în braţele lui Boc, regizată?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scena în care o femeie îi leşină în braţe lui Emil Boc, în satul Pătrăuţi, şi preluată de toate televiziunile, este "un trucaj ordinar", susţine site-ul de ştiri Optimal Media.

"Nu vă speriaţi, nu vă agitaţi...staţi...aşa, uşor uşor", se poate auzi glasul lui Boc, în timp ce unul dintre însoţitorii săi s-a grăbit să o readucă la viaţă pe femeie.

VIDEO / O femeie din localitatea Pătrăuţi a leşinat în braţele premierului Emil Boc

Deşi au existat voci care au afirmat că scena este o făcătură, acum, pe site-ul televiziunii CNS din Roman a fost postată o înregistrare de peste 6 minute, filmată de un operator profesionist. Imaginile ni-l arată pe premierul Emil Boc, aterizând pe Stadionul “Moldova”, din Roman, unde era aşteptat de ministrul Vasile Blaga, de primarul localităţii şi de alte oficialităţi.

În timp ce convoiul se îndrepta către zonele afectate de inundaţii, cineva de lângă operator stabilea prin staţia de emisie-recepţie amănunte legate de scena leşinului, scrie Optimal Media.

"Deci am stabilit, doamna Lia leşină, restul cu aplauze, vă rog, da?", se poate auzi în filmuleţ, la minutul 2'42. Cel care vorbeşte prin staţie, în timp ce operatorul filmează cursurile de apă din partea dreaptă a şoselei, are un puternic accent moldovenesc. Dialogul se purta într-un autoturism care mergea în spatele maşinii în care mergea premierul.

Contactaţi de Ziare.com, oficialii biroului de presă al Guvernului au analizat materialul video.

"Ne-am uitat pe filmuleţ, nu ni se pare nimic în neregulă cu el", au declarat, iniţial, oficiali ai Biroului de presă al Guvernului.

După mai multe ezitări, aceştia au spus, în completare, că "Vocea (n.r. - care pregăteşte regia leşinului) nu este relevantă, putea fi pusă de oricine, ulterior".

În timp ce vorbea cu premierul, venit să evalueze pagubele inundaţiilor din localitatea Pătrăuţi, unei femei i s-a făcut rău. Ea a fost ţinută să nu cadă de către Boc, care a cerut să i se dea apă femeii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite