VIDEO / O femeie din localitatea Pătrăuţi a leşinat în braţele premierului Emil Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unei femei din localitatea suceveană Pătrăuţi a cărei casă a fost grav afectată de inundaţii i s-a făcut rău, luni după-amiază, în timp ce era vizitată de premierul Emil Boc, aceasta fiind ţinută şi ajutată să-şi revină de către prim-ministru.

În timp ce vorbea cu premierul, venit să evalueze pagubele inundaţiilor, femeii i s-a făcut rău. Ea a fost ţinută să nu cadă de către Boc, care a cerut să i se dea apă femeii. În localitatea Pătrăuţi, premierul a vizitat două familii ale căror case au fost grav afectate de viituri.

Mai citiţi şi:

Botoşani: Sinistraţi ignoraţi de Emil Boc : Premierul s-a tot ferit de ape la Dorohoi!

FOTO / VIDEO Bilanţul inundaţiilor: 23 de oameni morţi, mii de evacuaţi şi sute de gospodării distruse

Suceava: Prăpăd în urma inundaţiilor din Pătrăuţi

UPDATE: Sute de locuitori din zona Paşcaniului, evacuaţi din calea viiturii de pe Siret

După ce a vizitat localitatea Pătrăuţi, Boc a fost în comuna Măriţei. Acolo, premierul a vizitat o casă grav afectată de ape, unde locuiesc trei familii. Unul dintre proprietarii casei, Nicolae Martiniuc, i-a spus premierului că şi-a dus copiii la vecini şi i-a cerut acestuia sprijin pentru refacerea locuinţei.

La Măriţei, Boc a fost surprins de o furtună puternică, iar după ce a vizitat locuinţa respectivă premierul a plecat spre Dorohoi.

Potrivit autorităţilor locale, în comuna Pătrăuţi cinci case au fost distruse total de ape, 12 au fost distruse parţial, iar o fermă zootehnică a fost distrusă în proporţie de 50 la sută. De asemenea, au fost distruşi 20 de kilometri de drum comunal. Un număr de 45 de persoane sinistrate, între care 17 copii, care au rămas fără case sunt cazaţi la şcoala şi grădiniţa din localitate.

Patru persoane au murit, iar alte două sunt date dispărute în judeţul Suceava, în urma inundaţiilor puternice de luni seară ce au afectat grav 52 de localităţi, fiind distruse 13 case, alte 936 fiind avariate, peste 400 de locuinţe izolate şi cel puţin 270 de persoane fiind evacuate.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite