Un tronson al Autostrăzii Soarelui se închide din cauza viscolului şi a gerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autostrada Soarelui, închisă din cauza viscolului
Autostrada Soarelui, închisă din cauza viscolului

Sectorul de pe Autostrada Soarelui, cuprins între Fundulea - Feteşti a fost închis din cauza viscolului, a gerului şi a vizibilităţii scăzute. Şoferii pot folosi rutele ocolitoare DN 3 Bucureşti - Lehliu şi DN3A Drajna - Feteşti.

Citiţi şi:

Decizia de închidere parţială a Autostrăzii A2, pe tronsonul Fundulea - Feteşti a fost luată din cauza temperaturilor de minus 15 - minus 20 de grade Celsius, materialele antiderapante fiind ineficiente când este atât de frig, potrivit Antena 3.

De asemenea, circulaţia auto pe DN 23B Măicăneşti - Ciorăşti în judeţul Vrancea este blocată vineri seara din cauza viscolului puternic, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Subcomisarul Adrian Creangă, de la Centrul Infotrafic, le-a recomandat şoferilor să evite deplasările iar dacă sunt necesare să se intereseze în privinţa condiţiilor meteo, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să folosească frâna de motor dacă şoseaua este acoperită de polei.

De altfel, Infotrafic anticipează producerea poleiului pe mai multe drumuri importante din ţară, având în vedere precipitaţiile sub formă de ninsoare căzute în ultimele 24 de ore dar şi temperaturile extrem de scăzute.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite