Vedete cu contul mare, prostite de vrăjitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vrăjitoarea Melisa îşi păcălea clienţii prin ritualuri spectaculoase
Vrăjitoarea Melisa îşi păcălea clienţii prin ritualuri spectaculoase

„Clarvăzătoarele“ Vanessa şi Melisa au adunat averi de milioane de euro profitând de persoane publice bogate, dar „sărace cu duhul“.

„Regina magiei albe din România, vrăjitoarea Vanessa, clarvăzătoare şi făcătoare de minuni numărul 1 a României" şi „Vrăjitoarea Melisa, singura care lucrează cu magie neagră", absolventă a  Hogwarts University of Witchcraft and Wizardry ( şcoala de magie din seria Harry Potter)" au fost „săltate" ieri-dimineaţă de poliţişti şi procurori.

Acuzate de înşelăciune şi şantaj, dar şi de faptul că, sub ameninţarea unor aşa-zise metode „voodoo" ar fi practicat o formă de cămătărie care le-a adus, în câţiva ani, milionare în euro, cele două vrăjitoare şi „ajutoarele" lor au primit aseară ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Lista „inocenţilor"

Lista celor despre care vrăjitoarele susţin că ar fi apelat la ele pentru a-şi găsi norocul în dragoste, pentru a face avere sau chiar pentru a scăpa de adversari politici este deschisă de Oana Zăvoranu (care le-a dat bani, două locuinţe şi un autoturism Porsche - în total 450.000 de euro), Mihaela Borcea (400.000 de euro), Bănel Nicoliţă, Amalia Năstase, soţia tenismenului Ilie Năstase, Irinel şi Monica Columbeanu, Corina Chiriac şi cântăreaţa Inna (Elena Alexandra Apostoleanu), după cum susţin surse judiciare implicate în anchetă.

„În ultima perioadă, vrăjitoarele au insistat să-i „descânte" şi pe Mircea Geoană, Sânziana Buruiană, dar şi vedete internaţionale demne „de faima vrăjitoareiVanessa, care a depăşit de mult graniţele ţării": Shakira şi Beyonce.

Ritualuri sângeroase

Ancheta a fost deschisă cu mai bine de o lună în urmă, când Oana Zăvoranu (38 de ani) s-a decis să depună plângere împotriva „Vanessei", pe care până atunci o prezenta drept „vrăjitoarea ei personală". „Au speriat-o suficient încât să se teamă de ele şi să le facă contracte de vânzare-cumpărare pe două locuinţe. I-au cerut icoane şi obiecte personale, au făcut păpuşi pe care le înţepau cu ace, au sacrificat păsări, un porumbel şi o găină, şi au stropit-o cu sângele lor, au ars reptile în cadrul unor ritualuri voodoo care se derulau în case părăsite, pe câmp, în pădure sau pe malul unui râu", au explicat anchetatorii pentru "Adevărul".

Click pe poză pentru a vedea care sunt vedetele păgubite de „Clarvăzătoarele“ Vanessa şi Melisa



Vedetele dădeau din casă

infografie

Când Zăvoranu le-a spus că nu mai are bani, Vanessa şi Melisa i-au replicat că descântecul se va întoarce împotriva ei. „În plus, şi ea, şi Mihaela Borcea au dat un fel de declaraţii scrise în faţa vrăjitoarelor, pe care le-au şi semnat, în care au dat amănunte picante legate de viaţa şi de problemele lor. Iar aceste femei le-au ameninţat că, în cazul în care nu vor găsi o modalitate să achite «preţul corect», vor avea grijă ca declaraţiile lor să ajungă în presă", au mai explicat anchetatorii. Consecinţa: Oana Zăvoranu le-a cedat vrăjitoarelor, prin contracte de vânzare-cumpărare, două apartamente şi un Porsche, evaluat la 100.000 de euro. Prejudiciul total: 450.000 de euro.

„I-au spus Oanei că maşina trebuie arsă pentru că e stăpânită de vrăji. Şi ea le-a lăsat‑o. În acea zi, vrăjitoarele au condus-o acasă cu o altă maşină, un Tucson, despre care i-au explicat că este «sub acoperire» şi nu poate fi depistat de duhurile rele. Apoi i-au cerut să le dea şi actele maşinii ei, care ar fi trebuit să ardă şi ele. Şi ea le-a dat...", au adăugat sursele citate.

Vanessa, în timp ce făcea „vrăji“ pentru cuplul Irinel şi Monica Columbeanu  

Oana Zăvoranu: „Ceilalţi tac de ruşine"

Oana Zăvoranu a confirmat ieri declaraţiile anchetatorilor şi a mărturisit că a colaborat cu aceştia. „Tot ce se întâmplă astăzi cu acele vrăjitoare este doar în urma declaraţiilor mele. (...) Sunt păgubiţi mulţi şi tac de frică sau de ruşine. (...) Am vrut să se ştie că eu sunt în spatele nenorocirilor care le vor avea aceste vrăjitoare. Am vrut să le fac un „cadou frumos de Crăciun". Aşa sunt eu, mai generoasă... S-a recuperat maşina şi urmează să îmi recuperez şi restul. Adică un apartament în Dorobanţi, ipoteca pe o vilă de 170.000 de euro, şi bani. În total a fost vorba de 450.000 de euro".

Amalia Năstase: „ele spun lucruri trăsnite"

Deşi a fost păgubită de 400.000 de euro, Mihaela Borcea (41 de ani) nu a avut curaj să depună plângere împotriva vrăjitoarelor. Nici Bănel Nicoliţă, care a şi negat că ar fi apelat la ele, sau Corina Chiriac. În plus, deşi se regăseşte pe lista de clienţi descoperită de poliţişti în casa Vanessei, Amalia Năstase a negat vehement că ar fi apelat vreodată la cele două: „Cum puteţi să credeţi aşa ceva?

Vanessa, în timp ce făcea „vrăji“ pentru cuplul Irinel şi Monica Columbeanu

Cum să fac eu aşa ceva? Un om normal la cap nu face aşa ceva. Nu, evident că nu am apelat niciodată la ele. Nu cred că poliţia a spus că eu am apelat la ele, cred că acele fete au spus asta. Au ieşit ele şi mai de mult şi au spus că a fost o prietenă de-a mea la ele, dar, de fapt, era alta...Dar, doar pentru că două fete spun lucruri trăsnite, asta nu înseamnă că trebuie să mă băgaţi în aceeaşi oală cu toată lumea".

Mircea Geoană nu s-a lăsat vrăjit

Inna şi Mircea Geoană au fost contactaţi şi ei de vrăjitoare pe Facebook. În noiembrie 2010, Vanessa şi-a oferit serviciile Innei, subliniind că o persoană apropiată îi vrea răul. Cântăreaţa a declarat însă ieri că nu a apelat la ea. Pe 24 noiembrie anul acesta, şi Mircea Geoană a fost contactat prin aceeaşi reţea de socializare, de Melisa, cu un mesaj care dovedeşte că vrăjitoarea este semianalfabetă: „Bună seara Domnule Mircea Geoană, nu lăsaţi întunericul să vă distrugă visele lăsate din Dumnezeu (...) dujmani va călcat destinul prin farmece nu vă pierdeţi speranţa pentru ca Dumnezeu va dăruit acest har casă fiţi un om în fruntea poporului nu lăsaţi ca aceste farmece îngropate la cap de mort să vă distrugă viitorul pentru că dujmani care vi lea facut doresc să se întample asta. Eu sunt vrăjitoarea Melisa şi vam trimis acest mesaj pentru că toate aceste vrăji au fost făcute înaintea mea". Geoană i-a refuzat însă politicos ajutorul. 

"Sunt păgubiţi mulţi şi tac de frică sau de ruşine. (...) Am vrut să se ştie că eu sunt în spatele nenorocirilor care le vor avea aceste vrăjitoare.''
Oana Zăvoranu artistă

"Au ieşit ele şi mai de mult şi au spus că a fost o prietenă de-a mea la ele, dar, de fapt, era alta...''
Amalia Năstase femeie de afaceri

Citește și:

EXCLUSIV Lista prostiei în contul vrăjitoriei: Oana Zăvoranu, Mihaela Borcea, Bănel Nicoliţă, Moni şi Irinel Columbeanu, Amalia Năstase, Corina Chiriac
Trei femei, dintre care două care susţin că sunt vrăjitoare, Vanessa şi Melisa,  au fost luate pe sus de mascaţi, ieri dimineaţă, pentru a fi duse la mandat de arestare preventivă, la Tribunalul Ilfov. citește aici detalii!

Poliţia a început vânătoarea: Vrăjitoare din Bucureşti acuzate că şantajau clienţi foarte bogaţi
Numai de la o victimă aceştia au luat 450.000 de euro în bani, bijuterii şi autoturisme. IGPR a descins în Bucureşti şi Ilfov într-o vânătoare de vrăjitoare fără precedent. citește aici detalii!

OPINIE: Vrăjitoare infractoare

Marți, 13 decembrie, o zi cu ghinion pentru câteva "vrăjitoare" luate pe sus de Poliția Capitalei într-un dosar de înșelăciune și șantaj. Privind lista clienților și motivele pentru care aceștia s-au adresat escroacelor rămâi mut de uimire. Îți vine să râzi de naivitatea victimelor și apoi să plângi de mila celor care cred gogomăniile pirandelor. citește aici tot editorialul!

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite