VIDEO Ion Columbeanu: "În comunism, eu am industrializat România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Columbeanu
Ion Columbeanu

Fost consilier de stat, Ion Columbeanu a declarat, pentru ediţia online a evotv, că Gheorghe Gheorghiu Dej i-a cerut să schimbe industrializarea ţării noastre.

De-a lungul vieţii, Ion Columbeanu a schimbat 16 guvernări şi şi-a început cariera ca şi "consilier al primilor miniştri" pe timpul lui Gheorghe Gheorghiu Dej.

Mai citiţi şi:

Guvernul pompează iar bani în ştergerea datoriilor la CET-uri

"Am primit o misiune de la doi oameni conducători de stat şi de partid care mi-au spus că trebuie să trecem de la o Românie agrară lao Românie industrializată, în maximum 25 de ani. Am primit această misiune deoarece, anterior, am absolvit Institutul de Petrol şi Gaze şi eram şeful serviciului de Investiţii. Ei au căutat un om care trebuia să coordoneze această acţiune, de a trece de la o Românie agară, la una industralializată, în 20-25 de ani", a precizat Ion Columbeanu pentru ediţia online a evotv.

Columbeanu a explicat că a fost ales "consilier al primilor miniştri" deoarece a acest lucru a fost făcut pe o perioadă lungă de timp. "Şi aşa am schimbat 16 guvernări", îşi aminteşte fostul consilier de stat, care mai spune că nu a putut schimba ţara noastră în 20-25 de ani ci în 30 de ani deoarece "s-a extins ramura industrială".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite