DEZBATERE Credeţi că e normal ca urmaşii dictatorului Nicolae Ceauşescu să stea şi azi într-o vilă a statului?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Ceauşescu (79 de ani), soţia generalului Ilie Ceauşescu (fratele dictatorului Nicolae Ceauşescu) locuieşte împreună cu fiul, Dan (48 de ani), şi nora, Liliana (45 de ani), într-o vilă de protocol pe strada Bruxelles, în centrul Capitalei, zona ambasadelor.

Familia generalului Ilie Ceauşescu a primit în 1968 o vilă de protocol pe care o ocupă şi azi, deşi niciun membru al familiei nu este demnitar. Mai mult, de trei ani, ei refuză plata chiriei de 624 de euro, deşi vila este situată în zona şic a Capitalei şi are o suprafaţă de 220 de metri pătraţi. Membrii familiei Ceauşescu invocă în Justiţie faptul că chiria  este totuşi prea mare pentru veniturile lor. Concform documentelor depuse în instanţă, fiul şi nora Elenei Ceauşescu câştigă 800 şi respectiv 700 de lei pe lună. Practic ei ar fi întreţinuţi de bătrână, a cărei pensie este 1.200 de lei pe lună.

Consideraţi că este normal ca urmaşii familiei dictatoriale să locuiască şi azi într-o vilă a statului şi să ceară în instanţă o chirie mult mai mică faţă de preţul pieţei?

Urmaşii Ceauşeştilor stau şi azi în vilă de la stat

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite