Udrea: "Misiunea mea nu este aceea de a candida la funcţia de primar al Capitalei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea a susţinut o conferinţă de presă la finalul primei şedinţe a organizaţiei PDL Bucureşti la care a participat în calitate de preşedinte. Ea a declarat că nu a venit şa şefia PDL Bucureşti pentru a candida la Primăria Capitalei.

"Am discutat despre câteva lucruri extrem de importante, pe care trebuie să le rezolvăm cât mai repede. Misiunea mea nu este aceea de a candida la funcţia de primar al Capitalei. Ne dorim să reuşim să căpătăm încrederea cu bucureştenii şi ne bazăm pe o colaborare cu totţi locuitorii Bucureştiului", a declarat şefa PDL Bucureşti.

Mai citiţi şi:

Ajutoare de la Udrea dispărute fără urmă

Elena Udrea a precizat că ştie că PDL nu mai este o formaţiune politică apreciată în Bucureşti, dar că doreşte să schimbe acest lucru. "Sunt conţientă că PDL a pierdut o parte din locuitorii Capitalei. Doresc să-i recâştigăm şi să-i aducem aproape de noi. PDL va avea o poziţie mereu în sprijinul bucureştenilor şi ne vom opune oricărui proiect care înseamnă bani cheltuiţi inutil şi vom face o politică constructivă în acest sens. Dorim o mai bună colaborare între Consiliile Locale, consiliile de sector şi Parlamentul României", a mai spus Udrea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite