Ucigaşul japonezei Yurika Masuno rămâne în arest încă 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Vlad riscă 25 de ani de puşcărie
Nicolae Vlad riscă 25 de ani de puşcărie

Criminalul studentei japoneze a fost adus în faţa magistraţilor. Procurorii au cerut ieri Tribunalului Bucureşti prelungirea cu 30 de zile a arestării lui preventive, lucru cu care magistraţii au fost de acord.

UPDATE 11.45: Magistraţii au hotărât ca Vlad Nicolae să rămână în arest încă 30 de zile. Hotărârea emisă de Tribunalul Bucureşti nu este încă definitivă, deoarece mai trebuie judecat recursul criminalului. Abia după ce va fi judecat de Curtea de Apel, decizia va putea fi declarată definitivă.

Vlad Nicolae, taximetristul de 26 de ani care a ucis-o pe japoneza Yurika Masuno, a aflat astăzi ce soartă va avea în următoarea lună.

După ce a picat testul poligraf şi în urma anchetei potrivit căreia s-a constatat că bărbatul a mai comis două crime, patru violuri şi o tâlhărie, procurorii nu vor să-l lase în libertate şi au cerut prelungirea mandatului de arestare cu 30 de zile.

Acesta se află deja în arest preventiv, însă mandatul este valabil până în data de 16 septembrie.

A picat testul poligraf

Vlad Nicolae a fost adus în dimineaţa zilei de 29 august în faţa procurorilor de la Parchetul General, unde a fost supus testului poligraf.

Înainte de intra la audieri, suspectul Vlad Nicolae a declarat: „Nu am ucis pe nimeni".

Anchetatorii au descoperit însă contrariul. „În seara de 15 august 2012, pe raza comunei Corbeanca, judeţul Ilfov, într-o zonă împădurită, în imediata apropiere a unui drum public (DN1), inculpatul Vlad Nicolae a ucis-o pe victima M. Y. (cetăţean japonez, în vârstă de 20 de ani), cauza morţii victimei fiind reprezentată de asfixia mecanică prin comprimare cervico-toracală", se arată într-un referat al Parchetului General.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite