Trei români au murit în urma unui accident auto în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei cetăţeni români au murit, iar alţi cinci au fost răniţi grav într-un accident rutier produs în această dimineaţă, pe autostrada A1, din nordul Austriei.

Românii se aflau într-un microbuz înmatriculat în România, care se îndrepta spre Viena. Şoferul autovehiculului a pierdut controlul microbuzului, care a intrat într-un stâlp de beton.

În microbuz se aflau doar opt persoane, iar un alt autoturism cu pasageri români se afla în urma microbuzului. Conform oamenilor legii din Austria, românii din al doilea microbuz au fost duşi la sediul serviciilor de pompieri, acolo unde au discutat cu mai mulţi psihologi.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.00 (ora României), iar cauzele pentru care şoferul a pierdut controlul autoturismului nu sunt clare.

image

Un alt accident în care a fost împlicat un autocar ce transporta români a avut loc, în urmă cu aproape două săptămâni, în Ungaria. Autoturismul se îndrepta spre Spania, iar şase persoane şi-au pierdut viaţa.

Site-ul austriac laumat.at a prezentat mai multe fotografii de la faţa locului, în imagini văzându-se că la locul accidentului au ajuns foarte multe ambulanţe.

Românii mor pe capete pe şoselele din Ungaria şi Austria GALERIE FOTO

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite