Primarul din comuna sibiană Blăjel şantajat de un reporter OTV cu 5000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Practicile de şantaj ale angajaţilor OTV au fost dovedite prin intermediul unui flagrant, chiar de către primarul comunei Blăjel, în urmă cu exact trei ani.

CITIŢI ŞI:

Şantaj de mii de euro cu filmuleţe erotice

Un sibian este urmărit penal pentru că a încercat să mituiască cu 400 de lei un poliţist

Diaconescu, coleg de celulă cu şantajistul de la Electrica

Atunci un reporter de la televiziunea lui Dan Diaconescu l-a hărţuit şi ameninţat pe Toader Roman, că dacă nu îi dă 5000 de euro va difuza pe postul OTV un material compromiţător care îi va afecta imaginea sa ca primar. Sibianul a refuzat să îi dea banii în primă fază, iar pe OTV a apărut un material legat de o tranzacţie cu un teren la care Roman Toader a fost martor. „După o săptămână m-a sunat iar acest reporter, cum că dacă nu-i dau 3000 de euro mai difuzează o casetă. Atunci am decis să merg la poliţie ca să facem flagrantul. Acesta a avut loc în parcare la Ibis” a mărturisit primarul din Blăjel.

Flagrant ca la carte
IPJ Sibiu a confirmat că la începutul lunii iunie 2007 a fost depusă o sesizare cu privire la faptul că un redactor de investigaţii al postului de televiziune OTV i-a solicitat primarului din Blajel suma de 3.000 de euro pentru a nu difuza un reportaj compromiţător. „Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Sibiu au tecut la realizarea unu flagrant, sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.  Imediat după realizarea flagrantului s-a dispus reţinerea iar ulterior arestarea autorului faptei“, a declarat Adela Negoi, purtător de cuvânt IPJ Sibiu. Reporterul respectiv a decedat între timp.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite