Două drumuri naţionale sunt închise. Vezi cum se circulă în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumarii le recomandă șoferilor să circule cu atenție
Drumarii le recomandă șoferilor să circule cu atenție

Se circulă cu greutate pe mai multe drumuri din ţară din cauza zăpezii şi a viscolului. Toate porturile din judeţul Constanţa sunt închise traficului maritim şi fluvial.

UPDATE Centrul Infotrafic informează că traficul rutier în judeţul Constanţa se desfăşoară greu, în condiţii de iarnă, pe mai multe drumuri naţionale.

Cele mai importante dintre acestea sunt:

- DN39 Mangalia – Vama Veche;

- DN38 Negru Vodă – Techirghiol;

- DN 3 Ostov – Basarabi.

Poliţa Rutieră recomandă conducătorilor auto să nu plece la drum dacă nu au maşinile echipate de iarnă, şi să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze, accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, www.cnadnr.ro sau, pentru detalii, să apeleze numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnă).

UPDATE Două drumuri naţionale au fost închise

Zraficul rutier pe DN39 între Mangalia şi Vama Veche este la această oră blocat în zona localităţii 2 Mai, din cauza mai multor vehicule care au rămas înzăpezite. Aceeaşi situaţie se înregistrează şi pe DN 38, la intrarea în localitatea Techirghiol (judeţul Constanţa), informează centrul Infotrafic.

De asemenea s-a deci închiderea vămilor Vama Veche şi Negru Vodă.

UPDATE  Zeci de accidente şi tamponări în Bucureşti din cauza ninsorii

Treisprezece accidente rutiere, soldate cu trei răniţi grav şi 86 de tamponări au avut loc, în ultimele 24 de ore în Capitală, în multe zone din oraş traficul fiind îngreunat din cauza ninsorii, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Ioana Stancu, pentru Mediafax.

UPDATE Un microbuz a intrat în şanţ din cauza zăpezii de A1

Un microbuz cu nouă pasageri s-a răsturnat într-un şanţ pe autostrada Bucureşti-Piteşti din cauza zăpezii. În urma accidentului o persoană a fost rănită, suferind leziuni la gât. Acesta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Potrivit şefului Poliţiei A1, comisar-şef Emilian Buican, accidentul are drept cauză neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, respectiv carosabil acoperit cu zăpadă.

Centrul Infotrafic anunţă că, "din pricina vântului puternic şi a ninsorii, toate porturile din judeţul Constanţa (Midia, Mangalia, Constanţa Sud, Constanţa Nord şi Canal Dunăre-Marea Neagră) sunt închise traficului maritim, respectiv fluvial".

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu a fost închis în această dimineaţă din cauza viscolului. Citeşte aici mai multe despre situaţia din judeţul Constanţa.

În toată jumătatea sudică a ţării se circulă în condiţii de iarnă, ninsoare dându-le bătăi de cap nu doar şoferilor, ci şi firmelor de deszăpezire.

Porivit reprezentanţilor Prefecturii Prahova, pe drumurile comunale, judeţene dar şi pe cele naţionale traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă. Aflaţi care este situaţia în judeţul Prahova.

Şi în Capitală ninge de câteva ore bune, iar stratul de zăpadă creşte de la o oră la alta, punând la grea încercare nervii şoeferilor bucureşteni.

Primarul general Sorin Oprescu a convocat, joi, de la ora 23.00, comandamentul de deszăpezire, astfel că zeci de utilaje au fost scoase în stradă pentru a curăţa carosabilul.

Şase judeţe din Dobrogea şi sudul Moldovei, respectiv Constanţa, Tulcea, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila şi Galaţi, se află sub avertizare cod galben de ninsori şi vânt puternic.

Avertizarea expiră vineri la ora 18.00. Meteorologii atrag atenţia că în aceste judeţe va ninge, iar vântul sufla puternic, în rafale de 60 km/h.

Pe timpul nopţii s-a circulat cu dificultate pe DN 7, în special din cauza coloanei de tiruri

Premierul Emil Boc va discuta cu prefecţii, începând cu ora 12.00, despre pregătirea de iarnă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite