Părinţii Mădălinei Manole spun că fiica lor consuma droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii Mădălinei Manole susţin că fiica lor consuma droguri, iar cel care i le procura ar fi fost chiar Mircea Petru. Ei au depus plângere la poliţia din Ploieşti pentru a identifica un bărbat, care ar fi încercat să-i escrocheze şi care s-a făcut nevăzut.

Individul le-ar fi dat să asculte o înregistrare făcută cu telefonul mobil, în care soţul Mădălinei ar fi afirmat că şi-a "pus libertatea în joc, ca să îi aducă ei droguri". Bărbatul le-ar fi spus că are mai multe astfel de înregistrări, transmite Realitatea TV.

Mai citeşte şi:

Testamentul Mădălinei Manole: „Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata“

Potrivit avocatului părinţilor, bărbatul respectiv i s-a recomandat tatălui artistei ca fiind apropiat al lui Mircea Petru şi i-a oferit spre ascultare o înregistrare în care parinţii i-au identificat vocea ginerelui.

De asemenea, în aceeaşi înregistrare, Petru Mircea ar fi făcutut şi o ameninţare la adresa soacrei: "Scorpia dacă nu încetează, o să pun doi moldoveni ca să o linisteşcă".

Soţul Mădălinei Manole nu a dorit să comenteze în niciun fel aceste noi acuzaţii care i se aduc de câtre părinţii artistei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite