O firmă românească, fără niciun angajat, a avut un profit de 3,68 miliarde de euro în 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O companie românească cu sediul în satul Fântâna, comuna Horghiz, judeţul Braşov, este cea mai profitabilă firmă din ţara noastră în anul 2009.

Instituţia nu are niciun angajat, însă a înregistrat un profit de 3,68 miliarde de euro, mai mare decât cel al Petrom. Firma se numeşte American European Marketing & Entreprises, iar profitul acesteia este de 2,5% din Produsul Intern Brut al României.

Mai citiţi şi:

Statul nu reuşeşte să pună frână cheltuielilor

Obiectul de activitate al American European Marketing & Entreprises este cel imobiliar, reprezentantul companiei confirmând pentru HotNews că această instituţie este cea mai profitabilă din ţara noastră.

"Nu oferim informaţii-cheie la telefon. Săptămâna viitoare vom veni în Bucureşti şi putem discuta", a precizat Cornel Ionescu, reprezentantul American European Marketing & Entreprises, pentru sursa citată. Niciun oficial al primăriei Hoghiz nu a putut fi contactat. De notat este faptul că această firmă şi-a majorat capitalul social la 5,5 miliarde de dolari.

American European Marketing & Entreprises nu este înregistrată pe listele firmelor cu datorii la Fisc. Potrivit Registrului Comerţului, compania are şapte asociaţi: Daniel Afusoae, în vârstă de 47 de ani, deţinător a 19,99% din acţiuni, Szapirow Wilfred, cetăţean german, 60 de an, tot cu 19,99%, Cornel Ionescu, 42 de ani, deţinător a 20% din acţiuni, Lucian Nica, 32 de ani, 9,99%, Ştefan Şi Victoria Pintilie, în Vârstă de 73 de ani, respectiv 71, au fiecare câte 4,99% din acţiuni, în timp ce Marco Andreas Szapirow, 60 de ani, deţine 19,99 procente.

Conform ediţiei online a Săptămâna Financiară, American European Marketing & Entreprises a avut, în urmă cu doi ani, un profit de jumătate de milion de euro pe zi, fără angajaţi, însă acţionarii acestei firme apar şi în companii din Statele Unite şi din Germania, lucru ce a determinat o autosesizare din parea ANAF.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite