LIVE 21.00 NASA anunţă o "descoperire cu impact asupra căutării de dovezi privind viaţa extraterestră" / Vezi speculaţiile vehiculate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pământul văzut din spaţiu
Pământul văzut din spaţiu

Agenţia Spaţială intentionează să facă publică o "descoperire cu impact major asupra căutării de dovezi privind existenţa viaţii extraterestre". Odată cu anunţarea conferinţe de presă NASA, care va avea loc joi, ora 21.00 (ora României) a început isteria extraterestră.

Evenimentul va fi transmis în direct de postul NASA TV şi pe site-ul nasa.gov.

UPDATE ORA 18.05 Cercetătorii de la NASA au descoperit o bacterie care supravieţuieşte în arsenic, o substanţă despre care oamenii de ştiinţă credeau că este mult prea toxică pentru a susţine viaţa, potrivit dailymail.co.uk. Cercetătorii au descoperit această bacterie - care consumă arsenic şi produce fosfor - în lacul Mono din apropiere de Parcul Naţional Yosemite din California.

UPDATE Încă nu l-am găsit pe ET, anunţă NECN.

Potrivi  televiziunii NECN, NASA nu anunţă, încă, că a identificat extratereştri sau forme de viaţă estraterestră.

UPDATE Blogosfera a analizat deja specializarea experţilor care vor oferi datele şi vor răspunde întrebărilor la conferinţa NASA. Concluzia este că aceştia sunt specialişti în microbiologie, iar o singură persoană este un expert pe forme de viaţă pe bază de arsenic. NASA nu va anunţa ca descoperit viaţă extraterestră, dacă acest lucru s-ar întâmpla, cele mai bune perspective în această privinţă le-ar avea planeta Marte.

UPDATE NASA Watch: NASA nu a găsit viaţă în Univers/ Conferinţa va fi despre arsenicul ca bază în biochimie

Mai multe surse de încredere din cadrul comunităţii de Astrobiologie spun că NASA Astrobiologia se referă la Arsenic ca bază în biochimie şi care sunt implicaţiile privind originea vieţii pe Pământ, care s-ar fi produs de mai multe ori pe Terra şi care sunt implicaţiile pentru viaţă în altă parte din univers, NASA nu a găsit viaţă în univers, scrie blogul NASA Watch.

UPDATE NASA aduce dovezi că există viaţă şi în condiţii considerate imposibile

Potrivit experţilor citaţi de Fox News, cercetătorii NASA vor vorbi despre dovezi, teoretice sau fizice, că viaţa poate exista în condiţiile pe care oamenii de ştiinţă le-au considerat până acum imposibile.

UPDATE NASA nu va anunţa că există "omuleţii verzi"

Un scriitor, citat de Fox News, care pretinde că are rezultatele cercetărilor grupului care va susţine conferinţa NASA, susţine că specialiştii nu vor vorbii de "omuleţii verzi".

Specialist NASA din Constanţa: „Viaţa extraterestră există!“

Misterul fotografiilor unui OZN care a aterizat lângă Timişoara a fost descifrat GALERIE FOTO

Gălăţeanul care a ajuns la NASA: “Nu mă consider un geniu, ci un om normal”

UPDATE Potrivit nasa.gov, conferinţa de presă va avea loc joi, la ora 21.00 (ora României), la sediul general din Washington. NASA a anunţat că va prezenta o descoperire importantă din domeniul astrobiologiei.

La conferinţă vor participa Mary Voytek, directoarea Programului de astrobiologie din cadrul NASA, Felisa Wolfe-Simon, cercetător în cadrul aceluiaşi departament, Pamela Conrad, astrobiolog la Goddard Space Flight Center, Steven Benner, cercetător şi membru al Foundation for Applied Molecular Evolution şi James Elser, profesor la Arizona State University.

Potrivit Dailymail, speculaţiile despre viaţa extraterestră au început să circule imediat după anunţarea conferinţei.

Întrebările de genul "A fost găsit ET?" sau "NASA a identificat omuleţii verzi?" au făcut înconjurul lumii. Aceste supoziţii n-au făcut decât să adâncească misterul în jurul anunţului pe care NASA îl va face joi şi să consolideze credinţa celor care sunt convinşi de existenţa extraterestră.

Astrobiologia studiază originea, evoluţia, distribuţia şi viitorul vieţii în univers.

Tot mai mulţi sunt convinşi de existenţa extratereştrilor

Pe site-ul de ştiri MSNBC, la unul dintre comentarii cineva a afişat următorul mesaj: "Mi-e greu să înţeleg de ce oamenii nu pot accepta că extratereştri există... ET e real!"

"Realitatea a demonstrat că există viaţă peste tot" scrie un alt cititor. "Nu am nevoie de un anunţ dat de BS ca să aflu asta, deoarece e de bun simţ".

ET

De altfel, de la expert, până la omul de rând, toată lumea încearcă să ghicească care va fi anunţul pe care îl va face NASA.

Potrivit unei publicaţii sud coreene,  "NASA a organiza o conferinţă de presă pentru a anunţa viaţă extraterestră".

Conferinţa de presă de la NASA va fi transmisă online pe site-ul NASA, mâine după-amiază.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite