Ministrul Internelor nu ştie unde se află Dinel Staicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Igaş, ministrul Internelor, a declarat, joi seara, că nu ştie unde se află Dinel Staicu, precizând că nu poate oferi "o informaţie corectă".

Citeşte şi:

Dinel Staicu a fugit în Ungaria

Ministrul Internelor a oferit un răspuns negativ jurnaliştilor la întrebarea dacă ştie unde se află Dinel Staicu, informează Mediafax.

"Nu pot să dau o informaţie corectă în acest moment unde se află domnul Staicu. În ceea ce priveşte schimbarea numelui, atunci când o persoană solicită aceasta, practic în termen de zece zile se produce toată înştiinţarea sau tot acest demers trebuie publicat în termen de zece zile. Practic, asta s-a întâmplat şi în acest caz, nu s-a încălcat legea, au fost explicaţii suficient de bine dat de către reprezentanţii poliţiei", a spus Igaş joi seară.

Deşi luni omul de afaceri  a primit condamnare definitivă, de la Curtea de Apel Bucureşti, la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul privind falimentarea Băncii Internaţionale a Religiilor, acesta a dispărut de la domiciliu, fiind dat, marţi, în urmărire naţională. Dinel Staicu, purtând numele de Dinel Nuţu, a părăsit duminică ţara.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite