Gigi Becali: "Am candidat la preşedinţie pentru a-l jigni pe Băsescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali impune la Steaua propriile reguli
Gigi Becali impune la Steaua propriile reguli

Europarlamentarul Gigi Becali a declarat, marţi seară, la B1TV, că a candidat la preşedinţia României pentru al jigni pe Traian Băsescu. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că nu l-a interesant niciodată rezultatul scrutinului.

Becali a spus că doreşte să afle de ce a fost iertat de preşedintele României, Traian Băsescu după toate jignirile pe care europarlamentarul i le-a adus în timpul campaniei electorale. Actualul finanţator al echipei Steaua a precizat că ar fi renunţat la comportamentul său mai puţin civilizat dacă o persoană apropiată i-ar fi adus "o probă".

Mai citiţi şi:

Dragomir: „Gigi e rasist, bannerul de la meciul cu Ujpest a fost făcut în birou la Steaua”

VIDEO Gigi Becali şi Corneliu Vadim Tudor sunt cei mai chiulangii europarlamentari / România este codaşa UE

"Cineva a zis că îmi aduce o probă. Îmi pare rău că acea persoană, mi-e foarte apropiată, şi nu mi-a adus proba, înainte de campaniea electorală. Dacă îmi spunea că există o probă, poate nu mai făceam acele jigniri. Eu de aceea am candidat la preşedinţie, pentru a jigni. Pe mine nu mă intersa cine iese, cine nu iese. Voiam să îl jignesc pe Băsescu, credeam că el a făcut-o. Credeam că el m-a arestat", a declarat Becali, referindu-se la arestarea sa.

Gigi Becali a recunoscut că apreciază faptul că a fost iertat de preşedintele Traian Băsescu. Europarlamentarul este de părere că oricare alt şef al statului nu ar fi făcut acest lucru.

"Oricine era preşedinte, la câte am spus eu atunci, să te ierte imediat, e mare lucru. Vreau intr-o zi să mă văd şi să îl întreb, cu jurământ, să îmi spună de ce m-a iertat. Nu ştiu. Nu sunt omul fricos, omul laş, care după ce scuip, să ling. La nervi spun orice, după, poate regret. este un om faţă de care am un handicap. L-am atacat grav rău de tot de două ori, şi în prima campanie, şi în a doua şi m-a iertat de două ori. Eu nu am niciun fel de atu", a declarat Becali la postul de televiziune B1 TV.

Latifundiarul din Pipera a mai adăugat faptul că juca table în momentul în care a aflat rezultatele exit poll-ului după cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

"Jucam table şi la un moment dat îl sun pe Hrebenciuc şi spune că "bem şempanie e 53 la 47. Nu se mai poate întampla nimic". Eu, când am auzit, am lăsat tot şi am zis că vin acolo. După o oră, mă duc la Kiseleff. Îl sun pe Videanu să îl iau la mişto si el îmi spune: Am câştigat, nea Gigi. Mă gândeam că pesediştii sar în sus şi mă gândeam la ce îmi spunea Videanu. Eram în dileme, nu mai înţelegeam nimic. Am rămas blocat când am auzit ce mi-a spus Videanu. Nu mai credeam pe nimeni atunci", a încheiat Gigi Becali.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite