Dragomir: „Gigi e rasist, bannerul de la meciul cu Ujpest a fost făcut în birou la Steaua”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a lansat un atac fără precedent la adresa patronului din Ghencea, principalul său contestatar în cazul Varga-Bălan. Dragomir îl acuză pe Gigi Becali de rasism şi pentru bannerul cu mesaj xenofob afişat de suporterii roş-albaştrilor la meciul cu echipa maghiară Ujpest, în turul doi al Ligii Europa, anul trecut.

„Nu mai vorbesc cu Becali în viaţa mea. Iau atitudinea suporterilor. Nu mai merg la meciurile Stelei. Îl voi da în judecată pentru minciuni. Sesisez FIFA si UEFA pentru că este europarlamentar şi face trafic de influenţă.

El, ca europarlamentar, are o ură de rasă cum nu există. Pe cei de la Cluj îi face mereu bozgori, pe cei de la Rapid ţigani, iar bannerul de la meciul cu Ujpest s-a facut în birourile de la Steaua. Jandarmeria ştie de acest lucru, dar eu voi face o informare către UEFA şi FIFA vizavi de toate aceste cazuri de rasism.

El face acum trafic de influenţa şi şantaj, încercând să mă dea afară. Ii transmit să înceteze să mă mai şantejeze şi să mă jignească pe mine şi familia mea. Eu oricum o să-l dau în judecată, nu o să-i cer nimic în tribunal, dar să vedem dacă rezistă. Să vedem dacă rezistă la acuzele de trafic de influenţă, rasism şi corupţie, pentru că astea sunt lucruri grave. O sa sesizez şi DNA-ul. A deschis Cutia Pandorei.

Mă lupt cu el până la capăt pentru că m-a jignit. Nu am spus că Rapid - Steaua va fi blat. Am spus doar că Rapid n-are nevoie de puncte. Cluj joacă cel mai bine în campionat. Ce vrea Gigi să fac? Să împiedic CFR-ul să ia titlul?", a răbufnit Dragomir la Ligă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite