Gheorghe Gheorghiu: "Cumpăram trandafiri albi şi îi dădeam cuiva să îi ducă Mădălinei la scenă, să vadă că lumea nu a uitat-o"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Gheorghiu, prieten foparte bun cu Mircea, soţul Mădălinei, a făcut dezvăluri incredibile, care confirmă depresiile solistei.

CITIŢI ŞI:

Biserica Ortodoxă: Cei care se sinucid refuză Raiul!

A cântat cu Mădălina Manole, cea care i-a marcat începuturile în muzică

Mădălina Manole, comemorată pe plaja din Mangalia

"Mircea a iubit-o ca pe ochii din cap. Mă suna mereu şi îmi spunea că Mădălina se plânge că este hidoasă, că nu mai are succes. Nu mai ştia ce să facă pentru a o încuraja. Când plecam în turnee cu Mădălina, în străinătate, Mircea mă ruga să cumpăr trandafiri albi de sute de euro. Le dădeam cuiva să i le ducă la scenă, ca să se bucure că lumea nu a uitat-o", a declarat Gheorghe Gheorghiu , citat de Click.

Cortegiul funerar cu sicriul în care se află trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole ajuns, vineri, în jurul orei 10.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, unde sunt zeci de fani şi unde sicriul va rămâne până în jurul orei 16.00.

Cortegiul funerar a plecat de la Sala Radio din Capitală în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.30. Sicriul cu trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole fusese depus în foaierul Sălii Radio joi, în jurul orei 15.30, artista fiind aşteptată de circa 100 de fani şi de reprezentanţi ai presei. Cei prezenţi au aplaudat-o pe artistă în momentul în care sicriul a fost depus în foaierul Sălii Radio.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite