Funeriu s-a „certat“ din greşeală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a fost ieri la Iaşi, iar primul obiectiv trecut în agendă a fost vizita la Casa Balş a Filarmonicii pentru a inspecta lucrările demarate în urmă cu doi ani.

Citiţi şi: Daniel Funeriu: "Există prea multe universităţi şi prea puţini studenţi"

La ieşire, ministrul Funeriu a aruncat un ochi şi la cum arată celelalte corpuri ale Filarmonicii. Priveliştea de paragină l-a determinat să-l critice pe primarul Gheorghe Nichita, deşi instituţia nu se află în subordinea Consiliului Local. „Primăria ştie să investească în stadioane, iar atunci când ceva nu este în regulă primarul dă vina pe guvernanţi", a spus ministrul Funeriu. De cealaltă parte, reprezentanţii Primăriei îl acuză pe ministru de confuzie.

„Filarmonica aparţine de Ministerul Educaţiei, nu de noi. Nimeni nu ne-a cerut ajutorul. Domnul Funeriu e un pic subiectiv şi nu cunoaşte în detaliu situaţia", spune Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi. Pentru reabilitarea clădirii Filarmonicii din Iaşi s-au investit până acum 10.000.000 de lei. Pentru finalizarea lucrărilor mai este nevoie de 8.000.000 de lei. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite