DEZBATERE „ADEVĂRUL“ Au spart sau nu Anonymous România site-ul DIICOT? Are DIICOT interesul să nege acest fapt?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Materialul intitulat „Anonymous România ar fi spart site-ul DIICOT. Reprezentanţii Direcţiei spun că informaţia este falsă“ a stârnit diverse comentarii pe pagina de Facebook a cotidianului nostru. Unii apreciază gestul hackerilor, alţii nu cred că la DIICOT sunt oameni aşa slabi încât să aibă un sistem vulnerabil, dar sunt şi păreri că totul este de fapt doar o diversiune.

Postarea articolului pe pagina „Adevărul“ de pe Facebook a fost excelent primită în rândul cititorilor.

„Daca cei ce sunt platiti regeste din bugetul Statului nu stiu sa isi securizeze serverele, asa le trebuie! Traiasca ANONYMOUS!“, a scris Gabriel Răileanu.

Bogdan Trofin a rămas uimit de acţiunea hackerilor şi de faptul că au „tulburat“ unul dintre site-urile ultrasecrete din ţara noastră. „Incep sa-i idolatrizez pe baietii astia. Good job guys“.

În schimb, Costi Alexandru nu crede într-un asemenea scenariu: „eu nu cred...oamenii diicot-ului sunt prea buni ca sa fi lasat o asemenea posibilitate..."

Bebe Pwsy merge mai departe şi spune că ar fi extrem de interesant ca acele informaţii secrete să devină publice. „hai pe ie ca merita sa aflam si noi adevaru cu adevarat ca astia ascund mai mult cat ne imaginam noi".

Anonymous România ar fi spart site-ul DIICOT. Reprezentanţii Direcţiei spun că informaţia este falsă
Hackeri asociaţi grupării Anonymous ar fi spart site-ul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) în noaptea de vineri spre sâmbătă. MAI MULTE DETALII AICI

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite