Costel Căşuneanu a recunoscut: "Da, sigur, am colaborat cu DNA!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Căşuneanu spune că nu ar fi făcut nimic ilegal
Costel Căşuneanu spune că nu ar fi făcut nimic ilegal

Costel Căşuneanu a fost audiat, joi, la sediul DNA. Omul de afaceri a stat aproximativ 90 de minute în faţa procurorilor.

La ieşirea din instituţie, Căşuneanu a spus că nu i-ar fi oferit senatorul PSD Cătălin Voicu suma de 260.000 de euro, aşa cum apare în stenograme, ci "doar 200.000 de euro". Mai mult, omul de afaceri a completat că banii au reprezentat "un împrumut" şi că trebuie să-i recupereze cât mai curând.

Mai citiţi şi:

Instanţa a decis: Căşuneanu poate părăsi localitatea

Costel Căşuneanu a obţinut un contract pe bani europeni la CJ Iaşi

Căşuneanu a mai rugat reprezentanţii mass-media să nu mai "denatureze" informaţiile provenite "pe surse", explicând că nu este vorba de o sumă de 260.000 de euro oferită senatorului Cătălin Voicu, ci doar de 200.000 de euro pe care i-a dat acestuia cu titlu de împrumut. Omul de afaceri a precizat că "în mod evident" îşi doreşte banii înapoi.

Conform declaraţiilor oferite presei de Costel Căşuneanu, Voicu ar fi trebuit să returneze suma respectivă în luna decembrie 2009. "Senatorul a fost săltat de pe stradă şi acest lucru nu s-a mai putut", a completat omul de afaceri, care a ţinut să precizeze că este "un om cinstit".

Omul de afaceri Costel Căşuneanu a mai precizat că nu îi este teamă de ceea ce se va întâmpla, pentru că el nu a făcut nimic.

Întrebat dacă a colaborat în vreun fel cu anchetatorii anticorupţie de la demararea acestui caz încoace, Căşuneanu a răspuns: "Da, sigur". El a explicat că acesta este şi motivul pentru care s-a prezentat prompt la citaţia de joi emisă de procurorii anticorupţie pe numele său.

Totodată, întrebat dacă a purtat vreodată, la solicitarea anchetatorilor, tehnică de înregistrare, Căşuneanu a spus: "Doamne fereşte!", precizând că nu a purtat vreodată un astfel de echipament.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite