Condiţii perfecte pentru schi în staţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În staţiunile braşovene şi în cele de pe Valea Prahovei, distracţia este în toi. În Poiana Braşov, pârtia Bradul este recomandată de instructori pentru toţi amatorii de schi şi snowboarding.

Citiţi şi: Distracţie garantată, pe Valea Prahovei

Stratul de zăpadă depăşeşte 60 de centimetri, iar pârtia este recomandată atât începătorilor, cât şi avansaţilor. În Poiana Braşov, peste 100 de instructori de schi le oferă, în această perioadă, lecţii doritorilor. Turiştii se pot încălzi pe pârtie cu ceai cald sau vin fiert şi se pot delecta cu produse de sezon. Condiţii excelente pentru schi sunt şi la Predeal, pe pârtia Clăbucet. Cu ajutorul tunurilor de zăpadă, administratorii pârtiilor au obţinut aici 65 de centimetri de omăt. La Bran, trei pârtii sunt practicabile şi recomandate mai ales începătorilor. La Buşteni, stratul de zăpadă depăşeşte 40 de centimetri, iar condiţiile de schi sunt excelente. Pe Kalinderu, tunurile de zăpadă artificială funcţionează la capacitate maximă, iar instalaţiile pe cablu sunt funcţionale.

Turiştii pot continua distracţia şi după lăsarea serii, în cluburi. La Stage Club, petrecerea începe la ora 23.30, iar pentru cei care doresc să joace biliard, Clubul de lângă podul Fabricii de hârtie este deschis. Discoteca centrală, de lângă Caraiman, este locul în care puteţi dansa până dimineaţa. La Azuga, se schiază, în weekend, pe pârtiile Sorica şi Cazacu variantă. La Sinaia se poate schia numai pe pârtia Valea Dorului, fiindcă nu a nins, în ultima vreme. Aici, pe o porţiune a pârtiei, administratorii au reuşit să asigure condiţii mai bune, prin presărarea unei cantităţi mari de zăpadă, adusă de pe văi. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite