Distracţie garantată, pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care vor ajunge în acest weekend, în staţiunile montane, vor avea parte de condiţii excelente de schi şi snowboard pe pârtii. Seara, cluburile au oferte speciale.

La Buşteni stratul de zăpadă depăşeşte 40 de centimetri, iar condiţiile de schi sunt excelente. Pe Kalinderu tunurile de zăpadă artificială funcţionează la capacitate maximă, iar instalaţiile pe cablu sunt funcţionale.

Pe Valea Cerbului zăpadă ajunge la 20 de centimetri, în timp ce la Babele stratul de zăpadă este mai mare de un metru şi jumătate.

Turiştii pot continua distracţia şi după lăsarea serii, în cluburile din staţiune.

La Stage Club petrecerea începe la ora 23.30, iar pentru cei care doresc să joace un biliard, Clubul de lângă podul Fabricii de hârtie este deschis. Discoteca centrală, de lângă Caraiman, este locul în care puteţi dansa până dimineaţa.

Condiţii bune şi la Azuga

La Azuga, se schiază în acest weekend pe pârtiile Sorica şi Cazacu variantă.

Pe Sorica stratul de zăpadă este de 60 de centimetri, condiţiile de schi fiind foarte bune, mai ales că aici funcţionează o instalaţie de zăpadă artificială, dar şi una de iluminat nocturn.

Pe Cazacu stratul de zăpadă este mai mic, de doar 35 de centimetri, însă condiţiile de schi sunt bune, pentru că şi aici sunt tunuri de zăpadă artificială.

Sinaia, mai săracă în zăpadă

La Sinaia se poate schia numai pe pârtia Valea Dorului, fiindcă nu a prea nins în ultima vreme.

Aici, pe o porţiune a pârtiei, administratorii acesteia au reuşit să îmbunătăţească condiţiile, prin presărarea unei cantităţi mari de zăpadă, adusă de pe văi. 

Sport şi la Ploieşti

Cei care nu vor ajunge pe Valea Prahovei în weekend, pot opta pentru distracţie şi în Ploieşti, pe Patinoarul „Olimpia".

Aici, intrarea pe gheaţă costă 13 lei, serviciile de garderobă costă 2 lei iar un ascuţit de patine este 10 lei. Pentru a închiria o pereche de patine veţi plăti 13 lei.

O serie de patinaj durează o oră şi 15 minute.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite