Calendarul întâlnirilor pentru "restaurarea democraţiei" dintre sindicalişti şi membrii Guvernului Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Conform documentelor publicate de membrii Consiliului Naţional al Societăţii Civile (CNSC), negociatorii doreau, potrivit unui document datat 12 iulie 2012, “restaurarea democraţiei” prin “desfiinţarea structurilor de poliţie politică de tip stalinist şi a instrumentelor politice tip Curtea Constituţională, ANI, DNA, CNSAS, etc. Încredinţarea atribuţiunilor acestora structurilor statului deja existente”.

CITEŞTE MAI MULT:

EXCLUSIV Dovada că USL vrea să desfiinţeze DNA, CNSAS, ANI şi Curtea Constituţională

Astfel, documentul care arată că USL şi-a dat acordul de principiu pentru lista obiectivelor sindicaliştilor datează din 18 iulie 2012.

De asemenea, pe 20 iulie, aceştia arată că pe 19 iulie 2012 au remis ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, lista problemelor şi a grupurilor de negociatori.

Ultimul document, datat 23 iulie, arată că marţi, pe 24 iulie 2012, la ora 12,00 sindicaliştii sunt invitaţi la o discuţie cu liderii USL , la sediul PSD din Bdul Kiseleff.

"Joi, 26.07.2012, la ora 16.30, SCMD va invita la o actinune de sprijinre a Referendumului pentru demitere, la Piata Victoriei. Pichetarea va avea loc intre orele :17.00 - 19.00, pe trotuarul dinspre Muzeul Antipa", se mai arată în doment. Acesta transmite "rugămintea" de a face până vineri, 27.07.2012, pe toate căile, propagandă pentru participarea cetăţenilor la referendum.

VEZI DOCUMENTELE AICI!

VEZI DOCUMENTELE AICI!

VEZI DOCUMENTELE AICI!

VEZI DOCUMENTELE AICI! 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite