Un mort, şase răniţi şi 10 maşini distruse, pe DN1 (UPDATE FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs la ieşirea din Codlea, iar o persoană rănită a fost scoasă dintre fiarele maşinii de către un echipaj al descarcerării.

CITIŢI ŞI:

O maşină de pompieri a fost proiectată pe un stâlp de un Renault. Trei persoane rănite grav (GALERIE FOTO)

Din cauza ceţei extrem de dense, pe o rază de doar doi kilometri s-au produs, în acelaşi timp, patru accidente, în care au fost implicate zece maşini.

image

Şoferul unei dacii care voia să iasă de pe drumul spre Dumbrăviţa în DN1 a fost izbit din plin de un microbuz căruia nu i-a acordat prioritate. „Când am ajuns la intersecţia cu Dumbrăviţa mi-a sărit în faţă o dacie, care nu a oprit la indicatorul Stop. Dacă s-ar fi asigurat, nu se intampla nimic. Dacia e făcută praf, iar şoferul a fost grav rănit, nu ştiu dacă mai trăieşte", a spus Ioan Cucui, de 49 de ani, şoferul microbuzului.

image

Ca să evite un dezastru, şoferul unui tir care venea dinspre Codlea a tras cât a putut de volan şi s-a oprit în sanţul de pe marginea drumului, blocând astfel intersecţia dintre drumul spre Dumbrăviţa şi DN1. „Accidentul s-a produs din cauza ceţii. Vizibilitatea este redusă sub 30 de metri. Pe o raza de 2 km s-au produs patru accidente, în care au fost implicatezece autoturisme", a  spus comisarul şef Claudiu Tămârjan, şeful Poliţiei Rutiere Braşov.

image

Resuscitat timp de o oră

DN1 a fost împânzit de echipaje de Poliţie, SMURD şi Ambulanţă care încercau să acorde primul ajutor victimelor. „La locul accidentului am găsit o victimă încarcerată într-o dacie. Am încercat să o resuscităm mai bine de o oră, dar nu a avut şanse de supravieţuire", a spus dr. Mihaela Suciu de la SMURD Braşov. Patru persoane au fost duse la Spitalul Judeţean Braşov, iar alte două victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

image

Circulaţia pe DN1 , între Codlea şi Făgăraş, a fost blocată timp de câteva ore.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite