Sibiu: UPDATE: Soţ şi soţie răniţi după ce o maşină de pompieri plină cu 5 tone de apă a fost proiectată pe un stâlp. (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O autospecială de pompieri aflată în misiune a fost implicată într-un grav accident, în jurul orei 10.30, la intersecţia străzilor Vasile Milea şi Nicolae Iorga.

URMĂRIŢI AICI GALERIE FOTO

UPDATE:

16.15 - Circulaţia în zona unde a avut loc accidentul se desfăşoară acum normal. Poliţia a lădat calităţile de şofer ale pompierului care s-a aflat la volanul autospecialei. "Era încărcat cu 5 tone de apă şi putea să fie o nenoricire şi mai mare dacă intra pe contrasens", a spus comisarul Narcis Voina. Şoferul vinovat a rămas fără permis de conducere.

14.27. - La Unitatea Primiri Urgente au ajuns doi pacienti (soţ şi soţie), din Sibiu, victimele unui accident rutier. În urma investigaţiilor medicale s-a constatat că bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar femeia, în vârstă de 60 de ani, o contuzie toracică. Pacienţii au primit îngrijiri medicale şi nu au necesitată internare.

14.06 - Autospeciala de stingere a incendiului cu apă şi spumă a intrat în dotarea inspectoratului, la sfârşitul anului 2007. Aceasta a ajuns deja la sediul I.S.U, iar mai apoi să fie supusă reparaţiilor necesare punerii în funcţiune. Valoarea estimativă a pagubelor este în curs de stabilire. <!--[if gte mso 10]>

13.15. Autospeciala a fost scoasă de pe carosabil, şi a fost tractată până în curtea Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Sibiu. Firmele de internet şi cei de la Electrica lucrează acum pentru a reface cuplajele stricate în urma retezării stâlpului în care a intrat maşina de pompieri. Circulaţia în zonă se desfăşoară în continuare cu dificultate.

Buşită de un Clio

Şoferul unui autoturism Renault n-a acordat prioritate pe bulevardul Vasile Milea la intersecţie cu strada Nicolae Iorga unei autospeciale de pompieri aflată în misiune. Deşi maşina de pompieri avea sirena în funcţiune, şoferul din autoturism n-a ţinut seama de acest lucru şi a intrat cu viteză în intersecţie, lovind puternic autospeciala.

În urma impactului, şoferul maşinii de pompieri a tras de volan dreapta pentru a nu intra pe contrasens, a urcat pe trotuarul din dreapta, a pătruns într-un zid şi s-a oprit de abia după ce a încălecat un stâlp. Doi copii care aşteptau culoarea verde a semaforului pentru pietoni au scăpat ca prin minune de impact.

Şoferul autospecialei de pompieri a fost rănit uşor iar doi pasageri din autoturism au fost transportaţi la spital cu răni grave.

Circulaţia pe principala arteră din Sibiu se desfăşoară pe un singur sens de mers, cel dinspre Şelimbăr spre centru.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite