Boc la auzul depunerii moţiunii de cenzură a PSD: "Nu ar fi nici prima şi nici ultima"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Emil Boc îşi asumă răspunderea pe măsurile de austeritate
Premierul Emil Boc îşi asumă răspunderea pe măsurile de austeritate

Referitor la moţiunea de cenzură depusă, luni, de Partidul Social Democrat, primul ministru Emil Boc a răspuns, sec, jurnaliştilor: "Nu ar fi nici prima şi nici ultima".

Premierul Emil Boc nu a dorit să facă foarte multe comentarii după asumarea răspunderii celor două proiecte de legi care vor consfinţi reducerea cu 15% a pensiilor şi cu 25% a salariilor. Boc a trecut prin faţa reprezentanşilor mass media şi nu a răspuns întrebărilor jurnaliştilor.

Mai citiţi şi:

Avantajele nemajorării taxelor în viziunea lui Boc: "Am fi lovit iar în angajaţii din sectorul privat"

Emil Boc: Salariul mediu din privat este 1.500 de lei, cel din sistemul bugetar este mult mai mare

Ponta: Vrem un referendum pentru ca românii să se pronunţe asupra măsurilor de austeritate

La auzul depundeii moţiunii de cenzură a grupului parlamentar PSD, Emil Boc a răspuns: "Nu ar fi nici prima şi nici ultima moţiune de cenzură", după care a părăsit Palatul Parlamentului.

Moţiunea de cenzură a PSD a fost depusă, luni, la cabinetele preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului, fiind semnată, potrivit deputatului PSD Aura Vasile, de către 120 de parlamentari social-democraţi.

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului se vor reuni marţi în şedinţă, urmând să discute despre un calendar al dezbaterii moţiunii de cenzură.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite