Boc: Mă pot considera un lider de sacrificiu dacă Sarkozy, Merkel sau Zapatero sunt apreciaţi la fel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a declarat, joi, că se poate considera un lider de sacrificiu în măsura în care şi politicieni precum Sarkozy, Merkel sau Zapatero, care derulează un proces de reformă,  sunt consideraţi tot lideri de sacrificiu, aceştia înregistrând, la rândul lor, pierderi mari de popularitate.

Boc: În 2011 vom recupera cam 10% din pierderile salariale din acest an

Răspunsul premierul a venit după ce a fost întrebat, la postul public de televiziune, dacă se consideră un lider de sacrificiu, având probleme şi în partid.

"Mă pot considera un lider de sacrificiu în măsura în care şi Sarkozy, Merkel sau Zapatero sunt lideri de sacrificiu. Mi-au adus colegii mei, zilele trecute, o analiză a principalilor lideri europeni, care, din nefericire, au căzut foarte mult în popularitate datorită măsurilor aspre pe care au trebuit să le ia. Şi, atenţie, este vorba de lideri şi de dreapta şi de stânga.

Că e vorba de Zapatero, în Spania, de stânga, sau e vorba de Merkel sau Sarkozy, în Germania şi Franţa, de dreapta sau centru-dreapta, din nefericire, criza aceasta n-are ideologie şi loveşte din punctul de vedere al popularităţii pe toţi liderii care sunt obligaţi, dacă fac ceea ce trebuie pentru ţară, să îşi asume măsuri aspre", a spus Boc la TVR.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite