Băsescu: Oamenii politici nu sunt impicaţi în scandalul din vămi. Sindicatul este sistemul mafiot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a făcut referire, luni seară, la TVR, la scandalul din vămi, apreciind că oamenii politici nu sunt implicaţi, iar colectarea banilor s-a făcut prin liderii de sindicat. Astfel, din punctul de vedere al preşedintelui, Vasile Blaga nu este implicat, ci este doar supus unei campanii de intoxicare. Traian Băsescu a spus că despre preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, nu se poate pronunţa, pentru că nu îl cunoaş

Citeşte şi:

Băsescu l-a certat pe Blaga la TVR: "Nu mi-a plăcut că a furat startul, a fost o iniţiativă nefericită"

"Eu afirmasem că în afacerea cu vămile nu sunt implicaţi oameni politici. Dacă există un sistem mafiot de colectare din vămi el este sindicatul. Sindicatul, prin liderul său, este sistemul mafiot din vămi. Este cineva care stă acolo ca o stâncă. Am în vedere un lider care face şi desface în sistemul vamal, dar vreau ca instanţele să spună acest nume." a spus preşedintele într-o ediţie specială pe TVR1.

"Ştiu precis că sistemul mafiot construit este dirijat de la vârful sindicatelor. Până în momentul de faţă nu am informaţii legate de vreun om politic care să fie implicat. Poate că anchetele vor demonstra altceva. Acuzaţiile la adresa lui Blaga nu sunt credibile, pe Blejnar nu-l cunosc, nu mă pot pronunţa dacă este atins sau nu de corupţie. În mod cert poveştile lansate de Lincu că la Blaga ar ajunge resursele sunt o intoxicare absolut ridicolă." a continuat Traian Băsescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite