Aurelian Şoric, în faţa Corpului de Control al MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
11 ianuarie Aurelian Şoric, fostul şef al IPJ Neamţ, a fost exclus din poliţie
11 ianuarie Aurelian Şoric, fostul şef al IPJ Neamţ, a fost exclus din poliţie

Aurelian Şoric, fost şef al Poliţiei Neamţ a fost convocat de Corpul de Control al Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru a vedea care sunt concluziile controlului referitor la activitatea sa de manager.

El a avut ocazia să formuleze contestaţii în privinţa raportului întocmit de Corpul de Control, dar, până în prezent, nu a înaintat nicio obiecţie, au declarat, pentru Mediafax, oficiali ai MAI.

Neamţ: Şoric a luat cunoştinţă de acuzaţiile din raportul de cercetare prealabilă

Neamţ: Şoric nu s-a prezentat la audierile de la Ministerul de Interne

O decizie în privinţa lui Aurelian Şoric va fi luată de conducerea MAI după finalizarea acestui document şi în cazul în care Şoric nu prezintă obiecţii se încheie controlul tematic.

Săptămâna trecută s-a finalizat şi ancheta pe parte de imagine a conducerii IPJ Neamţ, în cadrul căreia au fost vizaţi şi şefii de post ai inspectoratului, acuzaţi de prejudicierea imaginii Poliţiei. Şefii de post vor fi judecaţi în Consiliul de Disciplină al Poliţiei Române, iar Aurelian Şoric va fi judecat în Consiliul Superior de Disciplină. Forul superior al Poliţiei Române se va întruni în perioada imediat următoare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite