Andrei Gheorghe la videochat: "Nu m-am spovedit niciodată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Gheorghe şi Corina Dragotescu au fost la videochatul adevarul.ro.

Ce a spus Andrei Gheorghe

Despre Vîntu: Nu se prăbuşeşte Realitatea din cauza lui SOV, ci dacă nu are grijă de costuri şi cheltuieli.

Nu îmi pare rău pentru păgubiţii de la FNI deşi nu sunt răutăcios, într-un fel îmi pare rău pentru orice om care ia ţeapă.

SOV nu se pricepe la TV, cu siguranţă nu se pricepe. Este un om foarte talentat, dar care a făcut suficienţi de mulţi bani cât să îşi piardă raţiunea. Un "tun" dat undeva îi face să creadă că această competenţă se extinde la orice. Mulţi spun că ceea ce a facut SOV bun a fost startul. Dar pe urma nu a mai fost bine. A făcut cea mai mare greseala pentru un patron de media, la fel au facut Voiculescu, Patriciu: sa foloseasca media.

Viata lui Vîntu nu se termina aici, e baiat mare, stie el ce sa faca, hai sa nu ne facem griji pentru Vintu. Dar nu doresc nimanui, nici dusmanilor mei, sa intre in acest sistem ticalosit juridic. Este un fel de circuit paralel cu realitatea, procurorii nu vor sa afle adevarul.

Despre ce a simtit cand a fost retinut: Cand am fost arestat, eu am si o minte foarte emotionala, eu am trait in acele 8 ore tot: sinucidere, evadare. La veceu era un gemulet si intr-o fractiune de secunda ma gandeam ca poate sa ma arunc pe geam. Iesi din arest infinit mai cinic, vezi lucrurile in alt fel.

Despre povestea cu cainele lui Vantu: Am o reactie isterica cand cineva raneste un animal, este un cretinism, vin autoritatile la tine acasa si primul lucru pe care il fac este sa impuste cainele, este lamentabil.

Intrebat care este injuratura preferata: Am avut o perioada in care injuram foarte mult in sarba. Aveam un prieten sarb care mereu injura in trafic. Si acea injuratura a devenit preferata mea. Sarbii cand ma aud rad cu gura pana la urechi. Dar puternic, intens, cele mai frumoase injuraturi sunt alea de Constanta: cand unul sta in fata altuia si se injura reciproc.

Diverse:

 - Basescu se bate cu mogulii pentru ca are nevoie sa se bata cu cineva si pentru ca considera ca mogulii sunt rai. E mai rau Basescu decat Nastase?

 - Din cate stiu eu, cred ca intr-o duminica seara, la ora 10, vom avea o emisiune PRIME TV cu Vladimir Voronin, in Moldova.

 - Nu m-am spovedit niciodata. Dar incerc sa mint cat mai putin.

 - Eu am fost votant PNL pana cand la un moment dat am trecut in barca PDL. Am facut tot posibilul ca Basescu sa castige alegerile. Ma refer ca am zis ce am crezut. Basescu nu era invitat nicaieri, nu avea voie la TV, PD-ul nu era invitat, nu avea voie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite